Miss Universe Fabušová, která měla autonehodu s Borisem Kollárem: Konečně se cítím zase hezká

Jen o vlásek unikli smrti! Slovenský předseda parlamentu Boris Kollár měl nedávno vážnou autonehodu. Ve voze s ním byla také finalistka Miss Universe z roku 2001 Miroslava Fabušová. Kollár tvrdí, že jde o kamarádku, kterou pouze vezl do lékárny. Sexbomba dlouho mlčela, teď ale poslala fanouškům vzkaz a také fotografii z nemocnice.

„Vracel jsem se domů, v tu chvíli jsem si volal s kamarádkou, která mi měla shánět nějaké věci, a řekl jsem jí, že jedu akorát kolem ní, chtěla odvézt do města do lékárny, já jsem neodmítl. Jeli jsme na zelenou, nebyli jsme viníkem nehody,“ popsal nedávno vážnou autonehodu Boris Kollár.

Zmíněnou „kamarádkou“ byla Miroslava Fabušová, finalistka Miss Universe z roku 2001. Vzhledem k tomu, že je Kollár známým milovníkem žen, okamžitě se začalo spekulovat o tom, že tito dva nejsou pouze přátelé.

„Jsem vděčný všem lidem, kteří mi napsali pěkné zprávy. Byli ale také ti, kteří mi napsali kopec hejtů, posílali nechutné odkazy, těmto lidem chci vzkázat, že já se nezměním, budu to dělat pořád. Budu se snažit pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují,“ vzkázal svým kritikům Kollár, který tak pravděpodobně narážel na svou nehynoucí lásku ke všem ženám kolem sebe.

Miroslava Fabušová slovenské televizi Markíza nedávno potvrdila, že po nehodě skončila na JIP.

„Mám sedm zlomených žeber, krční obratel a klíční kost a špatně se mi dýchá,“ popsala svůj stav kráska, která přiznala, že neměla zapnutý bezpečnostní pás.

Čeká mě operace, konečně se cítím zase pěkná

Ke svému vztahu s Kollárem se zatím Fabušová nevyjádřila, nyní ale přátelům poslala vzkaz týkající se jejího aktuálního zdravotního stavu.

„Čeká mě operace, to je pravda, ale ode dneška mám dovoleno na chvilku každý den při maximální opatrnosti dát dolů límec a konečně se cítím zase pěkná,“ uvedla Fabušová a pochlubila se aktuální fotografií.

Miroslava Fabušová se cítí být opět krásná.

Se svými přáteli se sexbomba podělila také o snímek z nemocničního lůžka. 

„Nikdo neví, jak to bude dál, ale já si věřím,“ napsala namotivovaná modelka, kterou jízda s Kollárem málem stála život.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:00 čtvrtek 1. dubna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 26
  • 22
  • 19
  • 17
  • 16
  • 16