Král BMW idiotů Tomáš: Dvoustovka na třicítce, jízda v protisměru a výsměch obětem z Černožic

Pořídit si BMW a hrát si na závodníka už je dnes takové klišé, že se jako král silnic může cítit jen naprostý idiot. Tomáš má BMW ve zlaté barvě, říká si „král“, a tudíž mu gratulujeme, protože je to dokonce korunovaný idiot. Nově se blýskl dvoustovkou na třicítce, dříve třeba v Praze předjížděl v protisměru. Zajímavé také je, že se před několika měsíci chlubil na Facebooku článkem o nehodě, při které jeho kolega z řad idiotů zabil tříčlennou rodinu.

Na jízdu „krále Tomka“ upozornila stránka s názvem Idioti za volantem, kde se tento idiot objevuje často. Obcí se na úseku, kde je povolená třicítka, řítil dvousetkilometrovou rychlostí a ještě si u toho natáčel tachometr.

Ze svého profilu video smazal, namísto toho u jeho jména visí věta: Všechna videa na tomto profilu jsou digitálně upravená a zkreslují realitu. Řidič neznámý.

Tomáš si totiž zřejmě myslí, že díky tomuto zaříkadlu je na něj policie krátká. Což je opravdu velmi úsměvné.

Tomáš je na svoje BMW náležitě hrdý.

Na svůj talent v ohrožování lidí je jinak ale pyšný. Pod příspěvkem na stránce Idioti za volantem se pustil do urážení komentujících, na Facebooku zase hrdě sdílí články, které o něm vyšly.

„Takovýhle jsem chlapák,“ ukazuje Tomáš.

Zajímavé je, že jeden takový článek pochází ze začátku června. Informuje o tom, že parta řidičů BMW řádí dál i po mediálně známé nehodě u Černožic, kterou způsobil jiný idiot, zabil rodiče teprve čtyřleté Viktorky a sám zemřel.

Nehodu kromě viníka Petra nepřežil ještě čtyřicetiletý řidič octavie i jeho třicetiletá spolujezdkyně.

Video v článku zobrazuje riskantní a životy jiných řidičů ohrožující jízdu několika idiotů, kterou natáčí řidič auta se zlatou kapotou. To evidentně patří Tomášovi, králi všech idiotů.

„A to zlaté asi víme čí je, že?“ píše v komentářích kamarád, což Tomáš lajkuje. 

Článek, který zmiňuje nehodu u Černožic i jeho rychlou jízdu, považuje Tomáš za úspěch.

Pieta za rodiče malé holčičky mu očividně nic neříká, článek sdílí jako další ze svých úspěchů. 

Že se Tomáš dobře znal s Petrem, který nehodu u Černožic způsobil a zabil dva lidi i sebe, má dokládat i komentář, jenž se objevil u dalšího videa na stránce Idioti za volantem. V něm zlatý bavorák krále všech idiotů předjíždí protisměrem na hlavní silnici v pražských Holešovicích.

„Nejsmutnější na tom je, že zrovna tenhle řidič se znal s tím, kdo zabil ty dva lidi 31. května u Černožic, a nevzal si z toho nic. Každý si myslí, jak má volant v ruce, ale jediné, co má v ruce, je volant, svůj život a život ostatních. Petr v bílém bavoráku také vždycky předvídal a bránil se tím, jak to má v ruce. Dopadlo to tak, jak to dopadlo,“ píše instagramová stránka Přerost a Švorc auto.

Nezbývá než doufat, že jestli jednou přijde řada i na krále Tomáše, nezpůsobí újmu někomu jinému.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:08 čtvrtek 14. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 155
  • 44
  • 32
  • 24
  • 21
  • 20