Otec Petra z BMW: Nabídl finanční pomoc pro Viktorku, synovi před smrtí promlouval do duše

Rodiče jí to už nevrátí, ale i tak jde o velice hezké gesto. Otec řidiče v BMW Petra N. (†27), který svou riskantní jízdou zavinil smrt Radka (†40) a Jany (†31) u Černožic, se prý rozhodl poskytnout finanční pomoc osiřelé Viktorce.

Čtyřletá Viktorie, která jako jediná přežila nehodu u Černožic a přišla o oba rodiče, se v současné době zotavuje v nemocnici v Hradci Králové po náročné operaci obličeje.

„Viktorčina operace dopadla na výbornou. Operovali jí dolní čelist, implantovali jí dráty na zpevnění. Z nehody má také pohmožděná žebra. Jinak by měla být v pořádku. Pomalu ji teď budou zkoušet odpojovat od všech přístrojů a budou ji probouzet z umělého spánku,“ řekl nám David, který je v kontaktu s rodinou malé dívky.

Zatímco Viktorka bojuje v nemocnici, její babička Jiřina už založila transparentní účet, na němž za týden od nehody přistálo více než půl milionu korun. Po sociálních sítích začala navíc kolovat informace, že otec Petra N., který nehodu zavinil, hodlá babičce malé Viktorky finančně pomoci.

„Postavil se k tomu jako chlap. Prý chce zaplatit všechno, co nezaplatí pojišťovna,“ uvedl jeden z rodinných přátel na sociální síti.

„O jisté pomoci ze strany viníkova otce jsem slyšel. Teď záleží na rodině, jak se rozhodne,“ řekl nám k tomu pan David, který je v kontaktu s dívčinou babičkou a pomáhá jí na sociálních sítích zpropagovat již zmíněný transparentní účet.

Radek a Jana zemřeli na silnici. Zabil je šílenec v bavoráku.

Finanční pomoc pro Petrova otce nebude nejspíše žádný velký problém. Před časem jsme vás informovali o tom, že rodič viníka nehody u Černožic je úspěšným realitním magnátem.

„Má velký dům asi 500 metrů od místa nehody. Dělá už dlouhé roky do realit, má několik firem a nad svým synem vždy držel ochrannou ruku. Řešil za něj všechny jeho problémy,“ svěřil se nám náš zdroj z okolí Petra N.

Petr otci před nehodou sliboval, že už nebude jezdit rychle

Podle zdroje redakce Expres.cz je Petrův otec z celé tragédie pochopitelně zničený. 

Před několika lety přišel kvůli autonehodě, již údajně způsobil opilý řidič, i o svou manželku. Není tak divu, že synovi, který rád jezdil jako šílenec, neustále promlouval do duše a často za něj žehlil jeho průšvihy.

„Petr svému otci před časem slíbil, že už takto jezdit nebude a polepší se. Bohužel to dopadlo, jak to dopadlo,“ říká nám náš zdroj z okolí Jaroměře, kde Petrův otec žije.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:18 středa 7. října 2020. Anketa je uzavřena.

  • 49
  • 42
  • 36
  • 27
  • 24
  • 21