Šílené video z Mladé Boleslavi: Banda sígrů se porvala na silnici, dívky si rvaly vlasy

Kolem jezdila auta a chodili lidé, jim to ale vůbec nevadilo a mlátili se na ulici hlava nehlava! Po sociálních sítích se šíří video, které znázorňuje hromadnou bitku několika mladíků. K incidentu došlo před pár dny na jedné ze silnic v Mladé Boleslavi, brutální rvačky se zúčastnily také dívky. Nejspíše byly stejně jako jejich kamarádi pod vlivem alkoholu a vzájemně si rvaly vlasy. Na vozovce po šílené bitce dokonce zůstaly chomáče! Starší muž, který se snažil agresivní mládež roztrhnout, skončil na zemi. Autor videa místo aby zavolal policii, celou bitku s nadšením komentoval a skvěle se bavil!

Redakce Expres.cz ještě nedávno pravidelně informovala o nebezpečném fenoménu, kterému propadla česká mládež. 

Teenageři se už nějakou dobu baví tím, že se točí během předem domluvených bitek a videa následně sdílejí na sociální sítě do speciálních tajných skupin.

Po Facebooku se nyní šíří něco podobného. Hlavní roli v nejnovější nahrávce ale nehrají děti, nýbrž mladíci, kteří se pravděpodobně vraceli z večírku a divoký mejdan se rozhodli zakončit brutální rvačkou na ulici.

„Rozštípej ho! Rozštípej ho,“ křičí na aktéry bitky autor videa, který nahrávku poté sdílel na YouTube.

„Zavolejte někdo policajty,“ volá na kolemjdoucí muž, který se marně snaží odtrhnout od sebe dvě dívky, co se na silnici mezi auty mlátí hlava nehlava.

„Ty mr*ko,“ řve jedna z dívek na svou sokyni, zatímco ji tvrdě bije na zemi.

Neznámý muž natočil z auta šílenou bitku v Mladé Boleslavi.

Co přesně předcházelo jejich konfliktu, zatím není zřejmé. Muže, který se snažil přivolat pomoc, okamžitě napadl dlouhovlasý chlapík, jenž pravděpodobně patřil ke zmíněným dívkám. 

Po vzoru MMA zápasníků chytil muže do gilotiny, stáhl ho na zem a začal ho škrtit. „Škrť ho,“ křičí autor videa, který se zjevně dobře baví.

Neznámý muž natočil z auta šílenou bitku v Mladé Boleslavi.

Šílenou bitku se snažili troubením přerušit řidiči. Do incidentu se vložila také jedna žena a postarší muž. Senior se pokoušel mladíky odtrhnout od sebe, nakonec ale skončil sám na zemi.

Po zhruba minutu dlouhé bitce zůstala jedna z dívek bezvládně ležet na silnici a hlasitě pláče. Kolem ní se na zemi válely chomáče vytrhaných vlasů. 

„To je masakr, ty p*čo,“ baví se autor videa, jemuž jeden z kolemjdoucích rázně vytkl, že místo komentování a natáčení měl raději zavolat policii.

Na silnici zůstaly chomáče vlasů.

Máte o brutální bitce v Mladé Boleslavi více informací? Ozvěte se nám na tip@expres.cz.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 úterý 1. února 2022. Anketa je uzavřena.

  • 60
  • 33
  • 32
  • 19
  • 10
  • 7