Dva mladíci brutálně mlátí muže v metru. Sledujte pozorně muže v červeném tričku

Incident z pražského metra je bohužel velkým hitem internetu. Vše začal pasažér, který mladíkům vytkl, že se chovají nevhodně. Ti na to reagovali tak, že osmatřicetiletého muže zmlátili před zraky ostatních cestujících. Do nich se internetoví diskutéři pouštějí ve velkém stylu. Nejvíce to schytal „pán v červeném triku“.

Brutální bitka se odehrála 3. června před půlnocí ve stanici metra Muzeum. Policisté stále pátrají po dvou podezřelých a důležitém svědkovi, kteří jsou zachyceni na záběrech.

Jedním ze svědků je také záhadný chlapík, který se prochází kolem brutálního činu. Nic ho ovšem neznepokojuje, dívá se do mobilu a dělá jakoby nic k vidění nebylo.

Není divu, že to „muž v červeném“ pořádně schytal na Facebooku. „Dámy a pánové, první místo v profesionální ignoraci získává muž v červeném trikotu. Prosím potlesk. Poslední dobou tento sport nabral na popularitě,“ píše například diskutér Roman.

K lynči „hrdiny v červeném trikotu“ se přidávají i další čtenáři Týdeníku Policie. „Pána v červeném tričku bych předvolal taky a sebral mu koule. Má je naprosto k ničemu,“ hecuje českou policii Petr.

S diskutéry do jisté míry souhlasí i podpraporčík Mgr. Jan Rybanský z Policie České republiky. „Nechám na posouzení každého, jak dalece je v pořádku, že napadenému nikdo jiný nepomohl, byť byl v tu dobu peron plný lidí,“ píše policista na serveru Týdeník Policie.

Jediným, kdo se napadeného muže zastal, byla statečná žena, která se pokusila roztržku zklidnit. Marně.

Policie po násilnících stále pátrá.

Násilníci po napadení osmatřicetiletého muže odjeli do stanice Flóra a za brutální čin jim hrozí v případě dopadení a odsouzení až tříletý pobyt za mřížemi.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:28 pátek 20. října 2017. Anketa je uzavřena.

  • 16
  • 9
  • 9
  • 8
  • 8
  • 4