Homosexuální manželé mají už 5 dětí. Teď chtějí trojčata, ale jen holčičky

Barrie a Tony Drewitt-Barlowovi jsou dva britští homosexuálové, kteří spolu žijí v registrovaném partnerství. V roce 1999 se stali prvním homosexuálním párem, kterému bylo umožněno mít děti, které porodila náhradní matka. Nyní se jejich rodina rozrostla a dětí mají už 5. A protože kluci jsou v převaze, rozhodli se Barrie s Tonym, že by chtěli ještě další dcery. A to hned tři najednou.

Dvojice britských gayů Barrie a Tony Drewitt-Barlowovi spolu již skoro 20 let žijí v registrovaném partnerství. Stejně jako mnoho homosexuálních páru i Barrie s Tonym zatoužili po rodině. V roce 1999 se jim přání splnilo a stali se prvním homosexuálním párem, kterému bylo umožněno, aby jim děti odnosila a porodila náhradní matka.

Jako první se Drewitt-Barlowovým narodila dvojčata Saffron a Aspen. Ti jsou ve skutečnosti ale jen polovičními sourozenci. Jedno z vajíček náhradní matky totiž bylo oplodněno spermiemi Barrieho a druhé Tonyho. Třetí přišel na řadu dnes třináctiletý Orlando a po něm následovala dvojčata Dallas a Jasper.

Celá rodina spokojeně žije v britském městě Dansbury a jak podle dětí, tak obou tatínků vše funguje jako v normální heterosexuální rodině. Jediné, co Barriemu s Tonym trochu vadí je skutečnost, že mezi jejich dětmi mají jasnou převahu chlapci. To se nyní rozhodli napravit a sedmnáctileté Saffron chtějí dopřád hned tři sestřičky najednou. Pro holčičky mají dokonce už vybraná jména Paris, Milan a London.

Aby se homosexuálnímu páru mohlo povést to, aby skutečně všechny děti byli ženského pohlaví, budou muset odcestovat do USA. Ve Velké Británii je totiž ovlivňování pohlaví uměle oplodněných vajíček nelegální. Za své děti na všech potřebných lékařských procedurách a odměnách náhradním matkám už Drewitt-Barlowovi zaplatili v přepočtu přes 7,5 milionu korun. Trojčata by podle odhadů měla přijít na další zhruba 2 miliony.

Děti Barrieho a Tonyho se nemusí bát, že by jejich otcové neměli na to, aby své potomky zabezpečili. Oba gayové jsou úspěšnými podnikately a obchodníky na burze a jejich společné jmění se odhaduje až na jednu miliardu korun. O případné další tři přírůstky, stejně jako o pětici dětí současných tak bude velmi dobře postaráno.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:31 neděle 9. dubna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 24
  • 19
  • 16
  • 11
  • 9
  • 7