Češka a pákistánský zajíček: Ireně docházejí peníze, Abdullah si musel najít práci!

Lidé po celém světě se jejich lásce stvrzené muslimskou svatbou posmívali. Jim to ale bylo jedno a neustále demonstrovali, jak jsou do sebe bezhlavě zamilovaní. Teď se ale zdá, že lektvar štěstí přestal působit! Podle zdroje Expresu prochází vztah české učitelky Ireny (65) a jejího pákistánského přítele Abdullaha (23) dosud největší krizí. Důvodem jsou peníze!

Ještě nedávno šly z Pákistánu zprávy o tom, že Irena je v současné době v České republice, kde svému milému zařizuje papíry potřebné k tomu, aby se Abdullah mohl definitivně nastěhovat do Česka.

Třiadvacetiletý Pákistánec se prý do Evropy velmi těší, ale štve ho, že na svou novou životní etapu musí tak dlouho čekat. Zdlouhavé období mu jeho česká manželka údajně zpříjemňuje tím, že do Pákistánu pravidelně posílá peníze a on si z toho kupuje nové oblečení. 

Podle exkluzivního zdroje Expresu z Pákistánu ale peněženka české učitelky není zdaleka bezedná. 

„Ta paní nemá tolik peněz, aby ho mohla neustále živit a šatit. Žádné velké peníze mu určitě neposílá,“ řekl nám člověk, který si nepřál být jmenován.

Zdroj, který má k Abdullahovi a jeho rodině blízko, nám dále prozradil, že si mladík stihl už najít i práci, aby nebyl závislý na penězích od Ireny. 

„Není to moc dobře placená práce a moc se tam nenadře, ale aspoň něco,“ řekl nám náš zdroj, podle něhož Irena není první ani poslední Češkou, co se bezhlavě zamilovala do mladého Pákistánce.

„České starší ženy milují naše mladé muže. Já osobně znám minimálně ještě jednu další paní, která tvoří pár s mladým Pákistáncem a jsou spolu moc šťastní. Co je na nich tak přitahuje? Podle mě mládí, barva kůže a celkově ten exotický zjev,“ řekl nám člověk, který ostře sledovaný vztah bedlivě sleduje.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:35 úterý 7. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 152
  • 47
  • 13
  • 7
  • 7
  • 3