Nezvěstný Antonín Hájek je mrtvý. Stopy vedou do Malajsie, měsíc před zmizením se rozvedl

Antonín Hájek (†35) je mrtvý, na svých stránkách to uvedl Svaz lyžařů České republiky. Stopy po nezvěstném bývalém skokanovi na lyžích vedly do Malajsie, kam měl odletět. Následně se prý přestal ozývat rodině a bylo něm vyhlášeno pátrání. To probíhalo nakonec neuvěřitelné čtyři měsíce, aniž by měl kdokoliv ponětí, co se Hájkovi mohlo stát. Ani v současné době není známá příčina sportovcova úmrtí.

Bývalý český skokan na lyžích Antonín Hájek byl od 2. října loňského roku pohřešovaný. Nyní se potvrdilo nejhorší, podle Blesku je sportovec mrtvý. Důvod úmrtí zatím jasný není, z dostupných informací vyplývá, že pátrání po Hájkovi mělo být s největší pravděpodobností vyhlášeno poté, co se nevrátil z dovolené v Malajsii. Tam alespoň vedou poslední stopy. Protože se neozýval rodině, začali se o něj strachovat.

„Svaz lyžařů České republiky v pátek 10. března zasáhla zdrcující zpráva. Zemřel bývalý vynikající skokan na lyžích, český rekordman a reprezentační trenér Antonín Hájek. Jeho život vyhasl v nedožitých 36 letech. Čest jeho památce,“ uvedl SLČR na svém webu, čímž zprávu o smrti sportovce potvrdil.

V roce 2008 měl Antonín Hájek vážnou autonehodu, to když u Harrachova nevybral zatáčku. Vyvázl s vnitřním krvácením a musel na operaci pánve. V roce 2010 se mu ale opět povedlo nastartovat kariéru a Hájek se umístil se na sedmém místě na olympijských hrách ve Vancouveru.

Jen o pět let později ale sportovec šokoval tím, když ukončil svoji aktivní kariéru. Svou roli v tom mělo hrát i to, že prý zanedbával životosprávu...

Nakonec se tedy rozhodl pokračovat jako trenér.

Pod křídla si vzal nadějnou Karolínu Indráčkovou, která ho nakonec odvedla od rodiny. Podváděl s ní totiž vlastní manželku (dnes již exmanželku) Veroniku, která přišla do styku s Indráčkovou jako fyzioterapeutka.

Antonín Hájek zemřel.

Hájek si bral Veroniku v roce 2019, po pěti letech se rozešli kvůli nevěře a rozvod skončil podle informací Expresu loni v září. Od 2. října byl Hájek veden jako nezvěstný. Nyní, po více než čtyřměsíčním pátrání, vyplynula na povrch informace, že se Antonín nedožil ani svých 36. narozenin.

Spekuluje se o tom, že se Hájek ztratil v oblasti malajsijského ostrova Langkawi, kde zastupitelský úřad v Kuala Lumpuru řešil případ pohřešovaného českého občana. O tom, že by ale Hájek do Malajsie mířil, prý jeho exmanželka ale nic nevěděla...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:16 sobota 8. července 2023. Anketa je uzavřena.

  • 29
  • 19
  • 15
  • 14
  • 12
  • 3