Skokan Hájek zůstává i po dvou měsících nezvěstný. Manželka: Ani jsem nevěděla, že má odjet

Bývalý skokan na lyžích Antonín Hájek (35) zůstává i po více než dvou měsících nezvěstný. Stopy vedou do Malajsie, kam měl z Česka odcestovat letadlem. Protože se pak neozýval rodině, nahlásili jeho zmizení na policii. Po Hájkovi není dosud ani vidu, ani slechu. Policie pátrat nepřestává, zároveň prosí veřejnost o informace, které by mohly případ posunout. Redakce Expres.cz se spojila i s Hájkovou exmanželkou Veronikou, která přiznala, že ani nevěděla, že by měl Antonín v plánu do Malajsie odcestovat.

Je to záhada, ze které mrazí. Bývalý skokan na lyžích Antonín Hájek se pohřešuje už od 2. října. Pomalu se blíží konec roku, ale lyžař se stále nenašel. Podle posledních informací vedou stopy do Malajsie. O tom, že by tam měl ale jet, neví třeba ani jeho bývalá žena.

Exmanželka Veronika Hájková už není s Hájkem v kontaktu od března, kdy se kvůli nevěře rozešli, od října se pak Antonín pohřešuje. Sama Veronika bohužel nemá žádné informace, a jak přiznala, dokonce ani netušila, že by se snad Antonín měl do Malajsie chystat.

„Omlouvám se, ale nemám žádné informace. Od března spolu nežijeme a ani jsem nevěděla, že má v plánu odjet,“ potvrdila Expresu Veronika Hájková.

Veronika si Antonína brala v roce 2019 a strávili spolu pět let. Rozešli se letos v březnu, rozvod měl skončit v září a ani ne o měsíc později už se Hájek pohřešoval. Stopy zatím vedou k oblasti malajsijského ostrova Langkawi, kam měl z Česka odletět. Domů už se ale nevrátil.

Po jeho milence a aktuální přítelkyni Karolíně Indráčkové, kvůli níž nakonec jeho manželství s Veronikou skončilo a kterou trénoval, policie nepátrá a podle dostupných informací by měla být v Česku a věnovat se dál svojí kariéře. Redakci Expres.cz ale na dotazy nereagovala.

Indráčková skončila na olympiádě v Pekingu na 28. místě, za což vděčí i Hájkovi, který ji trénoval.

Antonín Hájek zůstává pohřešovaný.

Jeho zmizení měla nahlásit na policii sportovcova rodina, které se delší dobu neozýval. Vědět o sobě nedal doteď, o to je příběh tragičtější. Nikdo totiž neví, co se mu stalo a kde se momentálně nachází.

Hájek ukončil kariéru v osmadvaceti letech po blíže nespecifikovaných problémech se životosprávou. Poté se věnoval trénování. Policie nadále prosí veřejnost o jakékoliv informace, které povedou k jeho vypátrání.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:30 středa 19. dubna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 30
  • 27
  • 22
  • 12
  • 9