Rozpad manželství? Merkelová zmizela a hledá ji celé Německo, její muž je sám

„Kde máme kancléřku?“ ptají se zpravodajské servery a deníky napříč celým Německem. Už dlouhých deset dní totiž nikdo nemůže přijít na to, kam se nejmocnější žena světa Angela Merkelová poděla. A protože by si v tuto chvíli měla tradičně užívat dovolené se svým mužem Joachimem Sauerem, který však na túry po Alpách vyrazil se synem z prvního manželství, mnohá média mají jasno: Angele krachuje manželství!

Od svých povinností si jednou za čas každý rád odpočine, to platí i pro nejvyšší státní představitele. Aby se ale na deset dní slehla zem po nejmocnější ženě světa, z toho musí být logicky poprask jako hrom.

Právě to je případ německé kancléřky Angely Merkelové. Ta už v červenci záhadně oznámila, že se letos nezúčastní tradiční dovolené v Alpách, kam každoročně vyráží v doprovodu svého muže Joachima Sauera.

Jenže zatímco se po Angele slehla zem, její drahá polovička si dovolenou v Jižním Tyrolsku i tak užívá. Náhradou je Saureovi jeho syn z prvního manželství. Toho se dokonce nezdráhal vzít i do oblíbeného čtyřhvězdičkového hotelu Marlet, který mu až dosud sloužil jako letní hnízdečko lásky se svojí ženou!

Některá německá média proto mají jasno: Nejmocnější ženě světa se zaručeně rozpadá manželství. Například časopis Neue Post se dokonce nijak nezdráhal a „hořký rozchod“ Merkelové a Sauera podal jako hotovou věc.

Angela Merkelová s manželem Joachimem Sauerem.

Poslední místem, kde byla Angela Merkelová spatřena, je mnichovská Státní opera, kam předminulé úterý zamířila právě se Sauerem na představení Parsifala. Od té doby se však neukázala a v programu nemá až do 20. srpna žádnou oficiální akci.

Podle některých informací je důvodem Angelina zmizení to, že má povinností nad hlavu. Oficiálně si proto měla vzít dovolenou a skrýt se před hledáčkem veřejnosti, zároveň ale do úřadu „na tajňačku“ dochází. Alespoň to tvrdí stanice RTL. Hovoří se také o špatném zdravotním stavu její matky.

Pokud by však informace o Angelině workoholismu byly pravdivé, ani to by nemuselo znamenat, že její manželství se Sauerem šlape jako hodinky. Merkelová je prý zvyklá pracovat od rána do noci, a pokud si na svého muže neudělá čas ani při jejich tradičních toulkách Alpami, nepochybně ho to musí pořádně namíchnout!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:19 pátek 7. prosince 2018. Anketa je uzavřena.

  • 59
  • 40
  • 18
  • 9
  • 8
  • 7