Kiska má styl: Slovenský exprezident vyrazil do kina, sletěly se k němu fanynky

Dosud jsme ho vídali především v oblecích a na oficiálních událostech, jenže teď už Andrej Kiska nějakou dobu slovenským prezidentem není. Jako řadový občan navštívil premiéru hollywoodského trháku Judy, a to v neformálním, ale zato ve štramáckém outfitu. Není divu, že byl Kiska středem pozornosti především ženského obecenstva!

Slováci na něj budou vzpomínat jako na jednoho z nejoblíbenějších a nejotevřenějších prezidentů. Andrej Kiska se vryl do jejich paměti třeba i tím, že na olympiádě v Pchjongčchangu fandil hokejistům přímo v kotli.

Ačkoliv může i nadále jako exprezident využívat nejrůznějších výhod, v bratislavském kině na premiéře filmu Judy zapadl mezi ostatní návštěvníky. Tak trochu ale pořád vyčnívá i jako řadový občan.

Kiska přišel do kina v modré bundě a upnutých kalhotách, ukázal ale, že i v takto neformálním oblečení si umí držet úroveň. 

Bývalý prezident Slovenska Andrej Kiska na premiéře filmu Judy

Myslí si to nepochybně i fanynky, které se s ním hned chtěly vyfotit. A bývalý slovenský prezident z toho byl viditelně v dobrém rozmaru.

Nenechte se ale zmást, i když si Kiska svobodnějšího života po odchodu z úřadu viditelně užívá, aktuálně intenzivně připravuje na vstup do politiky svou loni založenou stranu Za lidi. A netají se cílem dostat se až do premiérského křesla!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:25 středa 10. června 2020. Anketa je uzavřena.

  • 57
  • 31
  • 28
  • 26
  • 26
  • 25