Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Babiš junior vtrhl na brífink ANO a řval na svého otce! Dovedl ho tam režisér Klusák

    Hnutí ANO oficiálně odstartovalo předvolební kampaň. Netradičně v Ústí nad Labem, kde si to premiér Babiš rozdá s šéfem Pirátů Ivanem Bartošem, který by ho rád o křeslo šéfa vlády připravil. Poté, co vládní strana odprezentovala svůj předvolební program, došlo ke zcela neočekávané události. Davem se k Babišovi prodral jeho syn a křičel na něj, že mu ublížil a že proti němu bude bojovat. Na místo přišel s režisérem Vítem Klusákem, jenž tvrdí, že jde o náhodu.

    Babiše na zahájení doprovodili další šéfové jednotlivých kandidátek a ministři. Na úvod zopakoval, že letošní volby jsou skutečně poslední šancí volit Babiše.

    „Je to poslední šance, jak zastavit obě antibabišovské koalice, které se již dohodly na společné vládě,“ uvedl také a dodal, že se opozice sjednotila v koalicích, protože si na něj jednotlivé strany netroufnou.

    „Zbaběle se spolčilo pět proti jednomu, protože oni sami si na mě a na hnutí ANO netroufnou,“ řekl Babiš.

    Jedním z klíčových bodů volebního programu je záměr zvýšit průměrný důchod, a to na 20 tisíc korun. To by chtělo hnutí ANO realizovat do roku 2025.

    „Budeme bojovat za naše seniory,“ slíbil Babiš.

    Rovněž ale plánuje zesílit pomoc pro mladší obyvatelstvo. Rodičovský příspěvek by hnutí ANO rádo zvedlo na 400 tisíc korun. 

    Babiš také prohlásil, že hnutí ANO nechce zvyšovat daně. Zdravotnictví podle něj musí zůstat bezplatné a dostupné pro všechny, zároveň ANO nechce české zdravotnictví privatizovat. 

    Andrej Babiš zahájil předvolební kampaň hnutí ANO.

    Premiér neopomněl ani další téma, které v Česku hýbe společností, a to obzvláště před volbami. Tím je migrace.

    „Dokud budu premiérem, nikdy nepřijmeme ani jednoho ilegálního migranta,“ zdůraznil.

    Babiš junior: Proč jsi mi ublížil?

    Nejtřaskavější událostí zahájení kampaně hnutí ANO ovšem byl příchod Babišova syna Andreje juniora.

    „Jak se cítíš? Proč jsi mi ublížil? I s tím Rusem Protopopovem. Budu se bránit, budu bojovat,“ spustil Babiš junior na otce, který dříve poukazoval na to, že trpí schizofrenií.

    „Dneska máš narozeniny. Jsem naštvaný, ale informace, že jsem psychologicky v pořádku, by měla být nejlepší věc, kterou bys mohl slyšet na svoje narozeniny,“ křičel Babiš mladší. 

    „Přeji ti hodně štěstí v tvojí kampani a oblbování českého národa tvojí sektou ANO. Maj sa! See you again. Budeš mě vidět v médiích,“ dodal Babiš mladší.

    Na událost se následně premiéra zeptali novináři. 

    „Chci k tomu jenom říci, že jsem se o svého syna vždycky řádně staral. Myslím, že všichni dobře vědí, co tady je. Co se stalo, kdo využívá mého syna proti mně. Mě to mrzí. Víme, kdo ho zneužívá, ale já o tom nechci mluvit. Mám čisté svědomí. Nepřeju žádnému rodiči, aby tohle zažil,“ řekl Babiš. Následně akci opustil.

    Babiš mladší na akci dorazil s režisérem Vítem Klusákem. Ten se nechal slyšet, že šlo o náhodu.

    Andrej Babiš mladší dorazil s režisérem Vítem Klusákem.

    „Nebudete nám to věřit, ale je to naprostá náhoda. Nic s Andrejem Babišem mladším nenatáčím, nemám tu kameramana ani štáb,“ cituje Klusáka server Novinky.cz

    Režisér je prý s premiérovým synem kamarád a doprovázel ho za psychologem na ústecké univerzitě. Když si šli dát oběd, zjistili podle Klusáka, že nedaleko zahajuje hnutí ANO volební kampaň.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:35 pátek 31. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      182
    • Super
      34
    • Tvl
      18
    • Haha
      13
    • Cože
      8
    • Sladký
      5