Babiš o pařbě s Lakym Royalem: Přijel na Čapák, bylo to fajn. Nejlepší Silvestr, říká kadeřník

Na jedné straně chlapík potetovaný od hlavy až k patě, jehož proslavil mimo jiné vztah s miss Natálií Kočendovou. Na té druhé bývalý premiér a dnes jeden z favoritů prezidentských voleb. I když jsou Laky Royal a Andrej Babiš každý z úplně jiného těsta, jejich cesty se v poslední době protnuly. Dokonce si spolu přiťukli i na Silvestra!

Fotky s manželem i nejslavnějším českým barberem Lakym Royalem na Instagramu sdílela Monika Babišová. Zeptali jsme se uchazeče o post prezidenta na to, jak se společný večer vlastně „upekl“.

Babiš nám prozradil, že nešlo o předem plánovanou věc. Laky si prý na konec roku objednal pobyt v jeho resortu Čapí hnízdo, takže se v průběhu bujarého večera potkali.

„Byla to oslava pro klienty farmy, kteří si objednali pobyt. Bylo to moc fajn. Měli jsme s přáteli jeden ze stolů a překvapilo mě, že tam Laky byl,“ prozradil Expresu Babiš, který se u potetovaného kadeřníka před časem byl ostříhat.

„Od té doby, co mě stříhal, se známe,“ vysvětlil.

Právě poté, co oba sdíleli video z Babišovy návštěvy v jeho salonu, schytal Laky Royal od některých politikových odpůrců kritiku, že mu pomáhá dělat prezidentskou kampaň. Expartner missky Natálie Kočendové si z toho ale hlavu očividně nedělá. Sám na Instagramu nově zveřejnil i společnou fotku s Andrejem Babišem ze silvestrovského „Čapáku“.

Zdravím Vás všechny…✋

Po dlouhý době jsem si užil Silvestra jakože fakt užil. Byl jsem ve společnosti SKVĚLÝCH lidí byznysmenů a PŘÁTEL ve stylu James Bond 007 takže všichni ELEGANTNĚ stylově oblečení sedíme u KRÁSNÝCH nachystaných stolu,jíme výborný JÍDLO,pijeme ŠAMPANSKÝ.

@andrejbabis VSTAL od svýho stolu ŠEL přes CELÝ sál za mnou mě POZDRAVIT a POPŘÁT,SEDNUL si ke mne ke stolu.

PROČ to PÍŠU…
tohle prostě MUSÍTE mít v sobě! ČLOVĚK aby šel přes celej sál jenom za mnou a sedl si ke mně a BAVÍL náš stůl,za mě FRAJEŘINA!

Nemusel to vůbec dělat,byl obklopen svou rodinou a přáteli a a stejně se ukázal jako FRAJER!

Tohle mě prostě BAVÍ!

každý něco ŘÍKÁ… vždycky budou ŘÍKÁT ale tyhle CHARISMA bomby si prostě zapíšu do diáře…✋

Hezký Nový ROK VŠEM…

1. ledna 2023 v 18:10, příspěvek archivován: 2. ledna 2023 v 11:14

„Po dlouhé době jsem si užil Silvestra. Jako fakt užil! Byl jsem ve společnosti skvělých lidí, byznysmenů a přátel, bylo to ve stylu Jamese Bonda, takže všichni elegantně a stylově oblečení sedíme u krásně nachystaných stolů, jíme výborné jídlo, pijeme šampaňské. Andrej Babiš vstal od svého stolu, šel přes celý sál mě pozdravit a popřát mi, sedl si ke mně ke stolu,“ popsal Laky silvestrovský zážitek.

„Proč to píšu? Tohle musíte mít v sobě! Člověk aby šel přes celý sál jenom za mnou a sedl si ke mně a bavil náš stůl, to je za mě frajeřina! Nemusel to vůbec dělat, byl obklopen svou rodinou a přáteli, a stejně se ukázal jako frajer!“ pěl na Babiše chválu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:45 úterý 2. května 2023. Anketa je uzavřena.

  • 72
  • 42
  • 36
  • 8
  • 8
  • 5