Otřesná vražda na Slovensku: Matku dvou dětí Andreu (†34) měl exmanžel rozpustit v kyselině!

Měla dvě krásné děti a na první pohled život jako z pohádky. Před pěti lety ale sympatickou Slovenku Andreu Vlčekovou (†34) odtáhli dva muži, když zrovna čekala před mateřskou školou. Dlouhou dobu rodina doufala, že se žena vrátí domů zdravá. Kriminalisté však při vyšetřování jiného případu našli pozůstatky jejího těla. Podle nejnovějších zjištění měl Andreu rozpustit v kyselině její exmanžel!

Po pěti letech znovu ožívá případ zmizelé Slovenky Andrey Vlčekové, kterou dva muži odtáhli neznámo kam, když zrovna matka dvou dětí čekala před mateřskou školou, kam právě odvezla svého syna.

Policie nedávno oznámila zásadní průlom ve vyšetřování. Národní kriminální agentura pro televizi Markíza uvedla, že Andrea je už bohužel po smrti. Kriminalisté našli pozůstatky jejího těla během vyšetřování jiného případu.

Kriminalisté prohledávali sklad ve Velkých Ripňanech nedaleko Topolčan. Na místě měl být v tu chvíli také exmanžel Vlčekové Miroslav. 

Podle Markízy si vyšetřovatelé měli všimnout jeho podivného chování a rozhodli se proto, že prohledají zapáchající sud, v němž byla kyselina.

Vzorky ze zmíněného sudu poslali kriminalisté na expertizu a vše nasvědčuje tomu, že žena byla rozpuštěna v kyselině. Podle slovenské televize policisté v sudu objevili části zubů, šperky a vlasy.

Andrea Vlčeková zmizela před pěti lety.

Zdroje televize Markíza hovoří o tom, že únos matky dvou dětí si měl objednat právě její exmanžel u Vojtecha Olého, Mladena D. a Jozefa P., kteří měli ženu unést a pak převézt do skladu, kde měla Andrea prožít peklo. Exmanžel ji prý mlátil řetězy.

Andrea Vlčeková

Hlavním vykonavatelem únosu a nejspíše i vraždy měl být Vojtech Olé. Jemu Vlček slíbil 30 tisíc eur, automobil značky Porsche a nemovitost.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 9:35 čtvrtek 6. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 37
  • 12
  • 10
  • 7
  • 6
  • 6