Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    V kyselině rozpuštěná Andrea a její exmanžel Miroslav: Milionové kšefty a kontakty s mafií!

    Andrea i její manžel měli figurovat v milionových kšeftech a údajně byli propojeni se slovenským podsvětím. | foto: Koláž Expresu

    Celé Slovensko je v šoku z brutální vraždy krásné maminky dvou dětí Andrey Vlčekové (†34), jejíž tělo měl exmanžel Miroslav nechat rozpustit v kyselině. Případ, který po dlouhých pěti letech znovu ožívá, je mnohem zamotanější, než se na první pohled může zdát. Podle slovenských médií Andrea nebyla žádné neviňátko. S manželem měla figurovat v milionových kšeftech a oba byli údajně propojeni se slovenským podsvětím! Exmanželé měli mít velmi blízko k tamnímu bossovi, kterého v roce 2011 zastřelili neznámí muži z projíždějícího auta s majákem.

    Dne 13. prosince roku 2016 Andrea Vlčeková odvedla své mladší dítě do školky. Zčistajasna k ní přistoupili dva muži a násilím ji odvlekli do auta. Od té chvíle se po sympatické mamince slehla zem. 

    Rodina dlouhé roky doufala, že se Andrea najde živá a zdravá. Naděje ale zhasly před pár dny, kdy kriminalisté oznámili, že se ostatky mladé Slovenky našly v sudu s kyselinou.

    Za brutální smrtí krásné Andrey měl stát její zámožný exmanžel Miroslav, proti kterému Vlčeková dokonce před časem svědčila u soudu v případě obvinění z trestné činnosti.

    Exmanžel Vlčekové podle slovenského webu Topky.sk byl ve vazbě téměř tři roky kvůli podvodům a na svobodu se dostal měsíc předtím, než byla Vlčeková unesena.

    Andreu měl exmanžel nechat rozpustit v kyselině. Otřesný případ otřásá celým Slovenskem!

    Výše uvedený web také dříve uvedl, že Miroslav na Andreu přepsal své majetky a ona je měla rozprodat. Ve vesničce Bojničky, kde Vlčeková před únosem žila se svým přítelem Davidem a dvěma dětmi, to tehdy potvrdili mnozí sousedé.

    Andrea Vlčeková byla mezi kamarádkami velmi oblíbená.

    Krátce poté, co byla dvojnásobná maminka unesena, se objevily informace, že Andrea stejně jako její exmanžel Miroslav nebyla žádné neviňátko. Oba měli mít údajně hodně blízko ke slovenskému podsvětí.

    Slovenský investigativní novinář Ivan Mego v minulosti podle webu Topky.sk například informoval o tom, že Andrea i Miroslav figurovali v milionových kšeftech a mezi jejich známé patřil například zavražděný Maroš Kováč, který byl považován za bosse ze Seredě.

    Andrea Vlčeková zmizela před lety, teď kriminalisté našli její ostatky v sudu s kyselinou.

    Blízké kontakty se zavražděným bossem

    Kováče v roce 2011 zastřelili neznámí muži, kteří jeli v černém autě se zapnutým majákem. Do podnikatele vypálili ze samopalu devět kulek, tři byly smrtelné.

    Zavražděný Maroš Kováč, který se poté dočkal velmi honosného pohřbu, by zabit jen pár hodin poté, co v Galantě neznámí pachatelé přepadli pobočku Lidové banky.

    Podle výše uvedeného serveru Miroslav s Andreou po smrti Maroše Kováče kontakty se slovenským podsvětím nepřerušili. 

    Když v minulosti Miroslava Vlčeka policie zadržela, v jeho výpovědích se měly nacházet informace o objednávkách vraždy právničky Kolesárové či detaily o loupeži v bratislavském akvaparku.

    Z těchto důvodů se před lety spekulovalo o tom, že za únosem Andrey Vlčekové stálo mnohem více než jen neshody bývalých manželů.

    Pravda je, že Vlček měl po propuštění z vazby své bývalé lásce vyhrožovat pomstou. „Když ho propustili na kauci, bylo nám jasné, co bude následovat,“ řekl slovenskému deníku jeden ze sousedů.

    Andrea Vlčeková

    Kriminalisté našli ostatky náhodou, v sudu byly zuby a šperky!

    Ostatky Andrey Vlčekové našli slovenští kriminalisté před několika dny naprostou náhodou. Zrovna prohledávali objekt ve Velkých Ripňanech kvůli jinému případu. Podle televize Markíza měl v tu dobu být na místě i exmanžel Vlčekové Miroslav.

    Vyšetřovatelé si měli všimnout jeho podivného chování a rozhodli se proto, že prohledají zapáchající sud, v němž byla kyselina. V něm pak našli lidské ostatky, které poslali na expertizu. Podle slovenské televize policisté v sudu objevili části zubů, šperky a vlasy.

    „Ze zjištěných stop ze sudu, který obsahoval kyselinu sírovou, se podařilo zajistit stopy, které připomínaly fotokompozity využívané jako bílé plomby,“ uvedl prokurátor Daniel Lipšic.

    „Kyselina nerozpustí všechno, to se potvrdilo i v tomto případě. Dnes se dá prozkoumat i jediný vlas, zub nebo kapka krve,“ řekl bývalý kriminalista Matej Snopko.

    Čtyřiatřicetiletou Andreu Vlčekovou před pěti lety unesli Vojtech Olé, Mladen Despotovski a Jozef Péter, kteří si na matku dvou dětí počkali před mateřskou školou.

    Olé se k činu přiznal a vyfasoval šest let a osm měsíců. Péter byl z vazby propuštěn. Despotovski si trest odpykává, ale za jiný čin.

    Exmanžel Vlček, který měl únos objednat a údajně Andreu před strašlivou smrtí mlátil i řetězem, vyfasoval dvanáct let. Je ale pravděpodobné, že případ bude znovu obnoven a dočká se mnohem tvrdšího trestu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:15 čtvrtek 13. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      15
    • Super
      11
    • Haha
      10
    • Cože
      9
    • Trapas
      5
    • Sladký
      4
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...