„Ezocvok“ Anael: Chlubí se, že nenosí roušku k lékaři. Lidem radí, jak vyzrát na policii

Nazývá se léčitelkou a tvrdí, že pomáhá lidem. Vypadá to ale, že opak je pravdou. Česká spirituální koučka, která si říká Anael a už delší dobu šokuje svými názory na sociální sítích, se teď pochlubila tím, že nenosí roušku ani u lékaře či v supermarketu. Lidem navíc poradila, jak vyzrát na policisty, kteří v českých ulicích dohlížejí na dodržování vládních nařízení.

Anael, která se považuje za léčitelku světlem a láskou, jasnovidku, terapeutku, spirituální koučku, šamanku, médium s archanděly, spisovatelku a režisérku, na sebe upozornila už během první koronavirové vlny.

Tehdy se natáčela, jak chodí po Praze bez roušky, a lidem radila, že když koronavirus přijmou, nic jim nehrozí.

„Dneska vydala vláda, že všichni musíme nosit masku, což já samozřejmě odmítám. Když budete negativně nastavení, budete mít v sobě virus a budete ho mít v sobě i přes všechny masky světa. Je to absolutní nesmysl nosit masku v prostředí, kde stejně nikdo není,“ říkala tehdy Anael, která považuje koronavirus za uměle vyvolaný virus.

Léčitelka se tehdy stala terčem ostré kritiky, zároveň ale získala mnoho fanoušků, kteří ji teď bezmezně podporují. Na sociální síti se svým přátelům Anael nově svěřila, že po delší době navštívila praktického lékaře a přišla k němu samozřejmě bez roušky, což je podle ní naprosto v pořádku.

„Roušku nenosím, a tak nebudu ani na poliklinice. Vstoupila jsem bez roušky, říkala jsem si, super, jsou v klidu. V čekárně jsem byla sama. Sestra přišla, vše v pořádku. Pak jsem vstoupila do poradny, stále ve své přirozenosti, bez roušky. A asi po patnáctiminutovém dialogu o mém stavu si doktorka uvědomila, že nemám roušku, a sestra taky. Byly v šoku, držely se. Nechápaly, že si toho patnáct minut nevšimly,“ svěřila se šamanka, jež poté vytáhla z kapsy látkovou roušku a nasadila si ji na tvář.

To, že už nějakou dobu lidé místo látkové roušky mají používat respirátor třídy FFP2, Anael vůbec nezajímá.

„Naštěstí ještě v lidskosti snesly látkovou, která mi padala z nosu, testem prošly tak tak. Lidskost tu ještě je, ale trpěly strašně, že neposlouchám, zázraky se dějí. Na odběru krve v pohodě bez roušky,“ dodala Anael, která chodí bez roušky také na nákupy do supermarketů a lidem tam prý vysvětluje, že je koronavirová pandemie podvod.

Policistovu přítomnost si nepřipouštějte

Některé své fanoušky Anael natolik pobláznila, že se jí lidé ptají, jak vyzrát na policisty, kteří v městech hlídají, zda lidé dodržují vládní nařízení.

„Vůbec si přítomnost policisty nepřipouštějte. Jak na něj budete myslet, hned přijde, ten strach ho přivolá. Jakmile tu myšlenku, že něco děláte špatně, jen dáte do hlavy, přijde. Ne, my děláme vše správně. Tak jest a ještě požádejte klidně, pokud věříte, archanděla Michaela o ochranu. Andělé si přejí jen, abychom byli šťastní, tak si to přejme,“ vzkázala jedné ze svých fanynek Anael.

Zajímavé také je, že na sociální síti léčitelka po diskutérech chce, aby svými komentáři rozdávali jen lásku a mír, sama ale občas mluví jako dlaždič. Premiéra Andreje Babiše by nejraději viděla v jámě s hnojem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:14 neděle 27. června 2021. Anketa je uzavřena.

  • 226
  • 23
  • 20
  • 17
  • 5
  • 3