Šlehli si pervitin a najížděli na policisty. Celou akci se střílením si natáčeli na video

Na Plzeňsku došlo o víkendu k policejní honičce, která připomínala scény z akční hry Grand Theft Auto. Hlavním „hrdinou“ měl být zfetovaný muž, který s kamarádem převážel pervitin. Policisté se nerozpakovali a po chvíli zahájili palbu, on si mezitím celou akci natáčel na mobil. V minulosti se tento potížista navíc chlubil na sociálních sítích snímkami z kriminálu!

O policejní honičce jako první informoval server Krimi Plzeň. Ten uvádí, že v sobotu kolem desáté hodiny dopoledne chtěli policisté zkontrolovat vozidlo Volkswagen Polo.

Řidič ale nezastavil a začal před policisty vysokou rychlostí ujíždět. Strážníci se vydali za ním. Ani to ho ale nezastavilo a ve zběsilé jízdě pokračoval.

Ve vozidle, které jelo ze Strakonic směrem na Klatovy, seděli dva muži. U Horažďovic se řidič snažil do policejního vozidla i najet. 

Policisté tedy použili služební zbraň a po vozidle několikrát vystřelili. Později se ukázalo, že honičku s policií řidič se spolujezdcem natáčeli na mobil a nejspíše se tím dobře bavili.

Mladík ujížděl policistům, ti po něm stříleli.

Krátké video končí pár vteřin předtím, než policisté pachatele předjeli, zablokovali vůz a oba mladé muže vytáhli z auta.

Později se ukázalo, že vozidlo řídil muž narozený v roce 1990 s platným zákazem řízení a nedávno byl dokonce propuštěný z několikaletého výkonu trestu. 

V minulosti se na sociálních sítích chlubil fotkami z kriminálu. Teď to vypadá, že se „do chládku“ zase rychle vrátí.

Mladík se před časem chlubil takovouto fotkou ve vězení.

Test u něj totiž odhalil přítomnost drog. Před jízdou požil pervitin a stejnou drogu ve voze také převážel.

V současné době je řidič v policejní cele v Klatovech a podle serveru Krimi Plzeň ho čeká obvinění hned z několika trestných činů.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:06 úterý 12. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 28
  • 25
  • 24
  • 23
  • 21
  • 20