Matka paterčat Kiňová na oslavě narozenin: Otec od sebe děti nerozezná

Čtvrté narozeniny oslavila první česká paterčata a na stole se objevilo – jak jinak – hned pět dortů. Po krátkém zápase všechny svíčky zhasly, ale než k oslavě došlo, musela usměvavá maminka Alexandra Kiňová všechny děti obléknout a připravit na slavnostní chvíle.

Hezkou oslavu připravili pro slavné děti v milovickém zábavním parku, ale než se na místo oslavy rodinka dostala, nebylo to jen tak. „Dneska to bylo strašně divoký, vždyť jen než jsme se sem dostali. Jen vypravování je na hodinu. Člověk musí zkontrolovat, jestli mají všichni všechno, a pak se může jít,“ postěžovala si Blesku Alexandra Kiňová.

Dva modré, dva zelené a jeden růžový dort pro malou Terezu sfoukával s Alexem, Denielem, Martinem a Míšou i nejstarší ze sourozenců. Děti jsou si zřejmě natolik podobné, že je od sebe nerozezná ani tatínek na mateřské dovolené Antonín Kroščen. „Tohle je... To je Alex,“ hádal, který z jeho synů se zrovna snaží sfouknout svíčku.

„Toho se tak ptejte. Ten je tak pozná,“ poznamenala paní Alexandra. Přesto, že je otec Antonín celé dny s dětmi doma, ještě se je nenaučil rozeznávat. Od září slavné děti vyrazí do školky a rodiče podle toho i pořídili dárky.

Vybavení naštěstí mohou zaplatit z prostředků, které se jim podařilo vysoudit na svých někdejších podporovatelích. Více než šest set tisíc teď tak může rodina čerpat pro potřeby prvních českých paterčat.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:48 neděle 1. října 2017. Anketa je uzavřena.

  • 36
  • 30
  • 17
  • 13
  • 12
  • 11