Hon na kancléře! Kdo ho chytí mimo karanténu, toho čeká odměna, Mynář ale zmizel

Už sedm dní je v karanténě po návratu z Číny hradní kancléř Vratislav Mynář (52) a jeho manželka Alex (36) se Expresu svěřila, že zaslechla nehezké drby. Údajně neznámý člověk nabízí finanční odměnu tomu, kdo Mynáře zastihne a ideálně vyfotí mimo karanténu, tak jako se to podařilo u Martina Nejedlého (53)!

Martin Nejedlý, Jaroslav Tvrdík a Vratislav Mynář se před týdnem dobrovolně odebrali do domácí karantény po návratu z Číny, a to i když neměli žádné příznaky ani pozitivní test na koronavirus.

Před pár dny na internetu kolovala fotografie, na níž má být prezidentův poradce Martin Nejedlý v asijské restauraci na Letné v Praze. Podobně se teď někdo snaží prý vyfotit i hradního kancléře Vratislava Mynáře.

„Byla prý vypsána odměna tomu, kdo ho najde či přistihne, že porušuje karanténu,“ sdělila nám Mynářova manželka Alex, která doufá, že se jedná o pouhý drb, a tak nechtěla ani spekulovat o tom, kdo za údajným „honem na kancléře“ stojí.

Kancléř někam zmizel

To, kde v současné době Mynář je, nám Alex neprozradila. Pouze nás ujistila, že není v nemocnici ani doma. Popsala nám ale, jak si kancléř krátí dlouhé chvíle čekání.

„V izolaci je už sedmým dnem a je stále bez příznaků nemoci. V rámci možností pracuje a také hodně čte. Jsme v každodenním telefonickém kontaktu. Chybí mi, ale přednější je teď řídit se doporučením lékaře. Nejsme spolu teď, budeme za pár dní. Čtrnáct dní není zase tak dlouhá doba,“ nechala se slyšet krásná moderátorka, která je tedy v současnosti sama na své dva syny.

„Vše ale zvládáme bez problémů a máme se fajn,“ dodala natěšená Alex.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:14 sobota 4. července 2020. Anketa je uzavřena.

  • 36
  • 27
  • 26
  • 23
  • 21
  • 18