Alex Mynářová: Po odhalených pindících přišly ještě „lepší“ nabídky. Sex za peníze!

Krásná moderátorka Alex Mynářová (36) se opět ocitla pod palbou internetových chlípníků. Zatímco nedávno jí její ctitelé ve velkém posílali fotografie svých penisů, teď dostala manželka hradního kancléře nabídku k sexu za peníze! Jak zareagovala?

„Žádám pány, aby mi přestali posílat svá obnažená přirození,“ napsala loni v listopadu na svém Facebooku bývalá moderátorka televize Barrandov Alex Mynářová. Jestli si žena Vratislava Mynáře myslela, že tento příspěvek pány nadobro odradí, šeredně se zmýlila. Od té doby je to snad ještě horší.

„Asi před měsícem se našli dva výtečníci, kteří mi poslali fotky, jak je pánbůh stvořil. Většinou to doplní textem, jestli nemám zájem,“ svěřila se Expresu krásná Alex.

„Za sex mi byly nabídnuty i peníze,“ říká Mynářová, která samozřejmě nabídku smetla ze stolu.

Internetové chlípníky nejspíše rozpálilo, že Alex Mynářová na svém Facebooku poslední dobou sdílí snímky z posilovny, kde tvrdě dře na své figuře. 

Od porodu shodila už úctyhodných dvacet kilogramů!

Alex má skvělou postavičku.

„Neřeším tolik číslo na váze jako to, že odkládám oblečení, které jsem musela nakoupit po porodu, a oblékám to původní,“ řekla nám Alex, která také popsala, jak se jí podařilo tak rychle shodit.

„Mám ráda zdravou a vyváženou stravu, jen v těhotenství jsem se utrhla ze řetězu. Takže jídelníček jsem moc neřešila, jen jsem se vrátila k tomu původnímu zdravému a vyváženému. Omezila jsem milované sladké, ale úplně jsem ho nevyřadila. Vzhledem k tomu, že rodině často peču, je to někdy náročné. Cvičím šestkrát týdně. Mám trenérku a do těla si dávám i doma. Vybíhám schody, máme jich šedesát čtyři,“ prozradila moderátorka.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:08 neděle 5. července 2020. Anketa je uzavřena.

  • 54
  • 46
  • 30
  • 24
  • 21
  • 19