Sexy reportérka z Primy Alex: Chlapa nepotřebuji, radši se potápím se žraloky! Co nahota?

Už když byla malá holka, snila o tom, že z ní jednou bude reportérka. V prváku na vysoké se jí sen splnil, nyní je krásná Alex Hrdinová (28) ozdobou CNN Prima News, kde působí už od roku 2019. Sexy kočka s mikrofonem v ruce Expresu popsala, co na své práci nejvíce miluje. Svůdná Alex promluvila také o své vycvičené postavě, vztazích a netradičních koníčcích.

Na českých televizních stanicích se denně divákům ukáže mnoho krásných reportérek. Jednou z těch vůbec nejhezčích je kočka ze CNN Prima News Alex Hrdinová, která na Instagram přidává hodně žhavé fotografie. 

Na některých snímcích je i nahoře bez! Expresu svůdná brunetka přiznala, že se během focení smyslných fotek stále trochu stydí.

„Nahota při focení má určitě své hranice. Myslím, že je důležité, aby byla výsledná fotka vkusná. Když jsme s fotografem dělali odvážnější snímky, byla jsem vždy nervózní a styděla se, toho se asi nikdy nezbavím,“ usmívá se krásná Alex, která dříve pracovala externě pro Českou televizi.

Alex se za nahotu rozhodně nestydí!

Na CNN Prima News je Alex Hrdinová od roku 2019 a zaměřuje se na regionální témata z Plzeňského kraje, odkud pochází.

„Vzor žádný nemám, ale pro radu často chodím k mamince, která také pracuje jako reportérka,“ svěřila se nám nadaná novinářka, která si před časem vyzkoušela roli moderátorky ve studiu.

„Cílem je pořád se posouvat dál, učit se, zlepšovat, nejen v práci, ale i v životě. Živé vysílání ve studiu byla skvělá zkušenost a bavilo mě to, nicméně i práce v terénu je super. Každý den je jedinečný a každý den mám šanci dozvědět se něco nového,“ pochvaluje si Alex.

Alex se pro práci redaktorky narodila.

V CNN Prima News si Alex rozumí se všemi kolegy. Nejvíce si ale pochvaluje spolupráci s kameramanem Ondřejem Tůmou a reportérem Matějem Rychlým, jenž je synem známého herce Petra Rychlého.

„Mám ho moc ráda, o prázdninách jsme na záskok moderovali pořad Nový den. Je to talent a velký gentleman,“ říká Alex.

Alex Hrdinová ze CNN Prima News je kočka!

Cvičení jako droga, plavání se žraloky a rozchod s přítelem

Už na první pohled je zřejmé, že krásná reportérka má jako jeden z hlavních koníčků fitness. O kariéře modelky či soutěžení v kulturistice ale prý nikdy neuvažovala.

„To ráda přenechám jiným ženám,“ usmívá se osmadvacetiletá sympaťačka, která kromě cvičení miluje také adrenalin, například lezení po skalách či potápění v moři.

„Plavat bok po boku velrybího žraloka na širém moři na Maledivách byl jeden z nejlepších zážitků v mém životě,“ říká Alex.

Alex Hrdinová se ráda potápí a plave se žraloky.

Alex ráda leze po horách.

Krásné reportérky, která musí mít jistě zástupy ctitelů, jsme se zeptali také na to, jak to má v současné době s muži. Alex se nám svěřila, že se před časem rozešla s přítelem a nyní si plnými doušky užívá single života.

„Ráda bych nějakou dobu zůstala sama. Mám opravdu hodně práce a vedlejších aktivit a na vztah člověk musí mít čas. Naštěstí mi biologické hodiny netikají. Děti chci, ale až třeba za pět let. Dříve jsem potřebovala ke spoustě aktivit partnera. Teď si vystačím sama a to je fajn pocit,“ vysvětluje Alex.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:26 pátek 8. dubna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 38
  • 11
  • 10
  • 5
  • 4
  • 2