Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    „Prokletá“ Alena z Pošty pro tebe: Matka ji týrala, manžel pobodal, byla ve vězení a děti jí vzali

    Proslavila se v legendárním dílu Pošty pro tebe, kde ji matka před celým národem proklela. Paní Aleně se od té doby lepí smůla na paty. Po pohnutém dětství, divokém mládí nenašla potřebný klid ani v manželství. Druhý manžel ji pobodal, ona vážně onemocněla, později musela do vězení a děti skončily v dětském domově nebo pěstounské péči. Co dělá dnes? A proč na život nezanevřela ani po ranách, které by jiní dost možná ani nedali?

    „Prodejkyně paní Alena z Nového Prostoru a talentovaná hudebnice Lenka Dusilová se sešly k velmi upřímnému a otevřenému rozhovoru. Bavily se o dětství na ubytovnách, vandrování, ale i podvědomých programech nebo třeba drogách: I cesta lidí, kteří třeba něco dokázali, mohla být lemovaná různými průšvihy a chybami... Člověk opravdu může spadnout na dno,“ citoval měsíčník Nový prostor známou zpěvačku, kterou loni v létě vyzpovídala paní Alena, hvězda nejslavnějšího dílu Pošty pro tebe.

    Psal se rok 2007, když paní Bohumila vyrazila do pořadu Pošta pro tebe , aby konečně zakopala válečnou sekeru a usmířila se s dcerou Alenou, kterou dlouhé roky nevídala. Ta něco takového rázně odmítla.

    „Za svým životem jsem udělala tlustou čáru a nemíním ji překročit,“ vysvětlila tehdy moderátorce pořadu Ester Janečkové.

    „Proklínám tě a proklínám i tvoje děti,“ křičela poté na Alenu její matka Bohumila, která ze začátku působila jako hodná babča. Nakonec ale neudržela emoce na uzdě.

    Paní Alena z Pošty pro tebe aktuálně prodává Nový prostor a dělá rozhovory s VIP.

    „Proč jsou lidi takhle zlí, Esterko?“ ptala se po svém hysterickém výstupu paní Bohumila, které její syn, jenž byl ve studiu České televize také přítomen, musel podat „nitrák“, aby pod tíhou emocí nezkolabovala.

    Dlužno dodat, že kletba rozlobené matky vyšla do puntíku. Pohnutý životní příběh paní Aleny by nevydal jen na jeden film, ale rovnou na celou ságu. Více prozradila v rozhovoru s reportérkou webu Info.cz, v němž se svěřila mimo jiné s tím, že ji nezdárná matka týrala.

    „Dneska se tomu říká týrání, tehdy se tomu říkalo výprask. Jednou jsem měla zlomený nos za to, že bratr přinesl ze školy pětku, protože neudělal domácí přípravu. Respektive já jsem s ním neudělala domácí přípravu. Takže jsem to odnesla já,“ nechala se slyšet Alena, se kterou se osud nemazlil.

    Paní Alena z Pošty pro tebe aktuálně prodává Nový prostor a dělá rozhovory s VIP.

    Co nezmohla bezcitná a akurátní matka, o to postaral druhý manžel. „Měl epilepsii, k ní se přidala schizofrenie. Vrazil mi nůž do břicha a já od něj utekla – položila jsem veškeré podnikání a prostě všechno. Skončila jsem,“ doplnila prodejkyně Nového prostoru s tím, že její syn zůstal u manžela.

    „Odešla jsem s dcerami do azylového domu ve Svitavách. Našel nás a napadl. Tak nás odvezli do Prahy do chráněného azylového domu, kde to bylo jako v kriminálu, všechno pod mřížemi. Když jsme šly ven, musely jsme mít doprovod. I dcery do školy,“ nechala se slyšet.

    Díl, ve kterém se Alena objevila, se stal legendou českého YouTube.

    S dcerou se chtěla udobřit, chvíli poté ji v přímém přenosu proklela.

    „Nedalo se nic dělat, ani nastoupit do práce. A mně se tam ve velkém rozjela leukémie. Měla jsem problémy už předtím, ale tam se to rozjelo hodně. A dcery jsem bohužel dala ke své matce. Neměla jsem je kam jinam dát. Skončila jsem v nemocnici, doktoři mi řekli, že mi zbývají tři měsíce života,“ šokovala v rozhovoru pro Info.cz.

    V něm prozradila ještě mnohem víc. Třeba i to, že údajně vinou manžela skončila ve vězení. A že se od ní odvrátily i její děti. Některé z nich s ní dodnes nemluví.

    „Starší dcera se mnou mluví, z dětského domova se vrátila ke mně. Ta mladší odešla do pěstounské rodiny, kterou už bere jako svou vlastní, a mě odepsala. Lámat to přes koleno nemůžu, to nemá smysl,“ pokrčila rameny s tím, že se synem si občas napíšou na sociální síti.

    Fotogalerie