Úsměv dne: Zástupce šéfa protokolu se při útoku na Zemana dobře baví

Zástupce ředitele Odboru protokolu Kanceláře prezidenta republiky a vedoucí Oddělení vnitrostátních cest. To je celé znění oficiálního titulu Vladimíra Kruliše, který se řadí ke smutným hrdinům skandální události na pražských Lužinách. Tam v okamžiku, kdy se Miloš Zeman chystal odvolit v prvním kole prezidentské volby, přistoupila k protestu proti němu polonahá aktivistka hnutí Femen.

Žena svým rychlým přistoupením k prezidentovi překvapila především ochranku Miloše Zemana. Ta nejen neregistrovala, že se žena začíná svlékat, ale také je zodpovědná za to, že se žena dostala do bezprostřední blízkosti prezidenta. Pokud by měla nůž, těžko by jí někdo zabránil prezidenta pobodat.

Bodyguard s modrou kravatou v pozadí, který měl mít prostor, odkud žena zaútočila pod kontrolou, evidentně svou práci podcenil a nedokázal v útoku zabránit. Když se aktivistka rozhodla k akci, jen váhavě vykročil kupředu, pak se stáhl a jen rozpačitě sledoval zásah svých kolegů. Jak dlouho asi zůstane v týmu elitní ochranky?

A expřítel Kateřiny Zemanové Vladimír Kruliš si zadělal na další škraloup. Zatímco v létě se za nepříliš jasných okolností vezl a následně vážně zranil při autonehodě zapůjčeného policejního speciálu BMW, tentokrát se choval nanejvýš nevhodně ke svému šéfovi.

Když polonahá žena s nápisem na těle Zeman, Putin´s slut (Zeman, Putinova děvka) započala ve svém protestu a strhla se mela, Kruliš se po celou dobu výborně bavil a s veselým úsměvem sledoval dění.

V takovou chvíli ale úsměv není na místě. Zvlášť, když mohlo jít prezidentovi o život. Dramatický výraz Ivany Zemanové a členek volební komise mluví za vše.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:16 sobota 12. května 2018. Anketa je uzavřena.

  • 53
  • 41
  • 26
  • 8
  • 7
  • 7