Brutální vražda krásné Adriany (†29): S vrahem plánovali svatbu, bodl ji do krku

Rodačka z Košic Adriana S. (†29) našla na ostrově Bali smysl života. V dovolenkovém ráji se stala instruktorkou potápění a užívala si život plnými doušky. Svědčí o tom její poslední status na sociální síti, kde si pochvalovala, že našla nového parťáka na potápění v moři. Její maminka se moc těšila, až svou dceru zase navštíví a užijí si tam několik dní zábavy. Cestu za Adrianou plánovali i někteří její kamarádi ze Slovenska. Nic z toho se už ale bohužel nestane. Sympatickou dívku zavraždil její agresivní expřítel, s nímž prý ještě nedávno Adriana plánovala svatbu.

„Nakonec jsme se znovu ponořili do Tulambenu,“ napsala na Facebooku Adriana S., kterou před několika dny chladnokrevně v jejím bytě zavraždil agresivní expřítel, Papuánec Lorens Parera.

Zmíněný Tulamben je malá rybářská vesnička na severovýchodním pobřeží Bali a patří mezi vyhledávaná potápěčská místa. Během hlavní sezony sestupuje k vraku dopravní lodi americké armády z druhé světové války až sto potápěčů denně.

Mezi ně patřila i Adriana, která na Bali žila klidným a spokojeným životem. Do té doby, než potkala exotického surfaře Pareru.

Ten má mít pověst agresivního sígra, který když se trochu napije, není radno si s ním zahrávat. Po boku veselé Slovenky se prý zklidnil, podle serveru Indozone.id spolu chodili zhruba tři roky a byli velmi šťastní, dokonce uvažovali o svatbě. Adriana ho představila i rodině.

Papuánský milenec se po čase dal opět na pití a dívka se rozhodla vztah raději ukončit.

Adriana s přítelem prý plánovala svatbu, on ji zabil.

Šel se udobřit, pak ji bodl do krku

Rozchod nevyrovnaný snoubenec neunesl. Jeden ze sousedů měl pro tamní noviny uvést, že Parera Adrianě pár dní před vraždou vyhrožoval smrtí a z neznámých důvodů po ní chtěl peníze. 

Nakonec nezůstalo jen u výhrůžek a svou bývalou přítelkyni v jejím bytě ubodal. 

Výše uvedený indonéský server uvádí, že v osudný den šel Parera původně za Adrianou, aby se jí omluvil a ukázal, že se změnil. Ta mu ale neuvěřila, začali se hádat a milenec vytáhl nůž. Dívku bodl do krku a ta následně vykrvácela na podlaze v kuchyni.

Tělo mladé ženy našli až kamarádi, kteří se nemohli Adrianě dovolat. Podle tamního tisku její mobil rozbil právě Parera.

Lorens Parera se k činu podle médií přiznal.

Soudě podle reakcí na sociálních sítích, věčně usměvavá Slovenka si stihla v dovolenkovém ráji najít mnoho přátel. Ti jsou naprosto v šoku z toho, co se stalo.

Kamarádčinu vraždu těžko rozdýchávají také její slovenští přátelé, kteří byli s Adrianou v pravidelném kontaktu a plánovali ji na Bali brzy navštívit.

„Proč ona?“ smutní na sociální síti Adrianin bratr, který za svou milovanou sestrou jezdil na dovolenou.

„S Adrianou se mnou zemřelo celé dobrodružné dětství. Díra, co po tobě zůstala, je nezaplnitelná. Vždy jsem plánovala tě navštívit na Bali, nevyšlo to... Navždy budeš v mých šťastných vzpomínkách. Jsem vděčná, že jsi mohla být součástí mého života,“ vzkázala své kamarádce do nebe její spolužačka a kamarádka z Košic.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:47 sobota 22. května 2021. Anketa je uzavřena.

  • 54
  • 32
  • 25
  • 24
  • 23
  • 23