Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vražda Adriany S. na Bali: Detaily seznámení s vrahem! Zabíjel kvůli motorce, hrozí mu trest smrti

    Parerovi za vraždu Slovenky Adriany hrozí trest smrti. | foto: Koláž Expresu

    Pevně věřila, že v osvaleném Papuánci našla životní lásku. Dokonce ho nedávno představila rodině a společně plánovali svatbu. Z muže, do něhož se Adriana S. (†29) bezhlavě zamilovala, se časem vyklubal agresivní opilec a vrah! Před pár dny vrazil usměvavé Slovence dýku do krku, za což mu na Bali hrozí trest smrti. Vyplouvají na povrch nové informace nejenom o chladnokrevné vraždě oblíbené instruktorky potápění, ale také o jejich bouřlivém vztahu.

    Několik indonéských listů se shoduje na tom, že Lorens Parera byl sice vznětlivé povahy a měl dlouhodobě problémy s alkoholem, ale v osudný den vraždit nechtěl, šlo tedy nejspíše jen o nepochopitelný zkrat.

    Papuánec těžko snášel, že mu Adriana dala před několika týdny kopačky. Slovenka, která se na Bali živila jako instruktorka potápění, po expříteli navíc chtěla, aby jí vrátil půjčený motocykl. To ale Parera odmítal a nezajímalo ho ani to, že mu Adriana pohrozila policií.

    V osudný den to prý ale vypadalo, že se Parera zklidnil. Podle serveru The Bali News přišel za Adrianou vrátit motorku a omluvit se za své chování. 

    Ženě z Košic chtěl dokázat, že se dokáže chovat jako člověk. Prosil ji ještě o jednu šanci. Adriana byla ovšem proti. Dříve zamilované hrdličky se prý začaly ostře hádat, Parera poté neudržel nervy na uzdě, vytáhl nůž a vrazil ho své bývalé lásce do krku.

    Výše uvedený server uvádí, že Parera byl krátce po chladnokrevné vraždě své expřítelkyně zatčen a hrozí mu trest smrti.

    Parera byl zatčen a hrozí mu trest smrti.

    Byli šťastní a chtěli se vzít

    Zdroje z ostrova Bali se shodují na tom, že Adriana měla s Parerou ještě nedávno velmi hezký vztah.

    Poznali se, když oba pracovali v letovisku Raja Ampat na Papui. Adriana byla manažerkou potápěčského centra, Lorens pracoval jako kapitán na lodi. Netrvalo dlouho a přeskočila mezi nimi jiskra.

    Vzhledem k tomu, že koronavirová pandemie měla velký vliv na úbytek turistů, Adriana s Lorensem se už coby pár přesunuli na Bali, kde společně rozjeli kurzy potápění.

    Adriana byla zavražděna na Bali, kde žila a pracovala.

    Podle serveru Indozone.id spolu chodili zhruba tři roky a byli velmi šťastní, dokonce uvažovali o svatbě. Adriana Pareru představila i rodině a pozvala ho na Slovensko.

    Vše vypadalo dokonale, ale papuánský milenec začal holdovat alkoholu. Adrianě se to vůbec nelíbilo a dala mu to jasně najevo. On ale její výtky vůbec nevnímal a zvesela popíjel dál. Z toho důvodu se Slovenka rozhodla s exotickým partnerem rozejít.

    Parerovi teď za vraždu sympatické turistky hrozí trest smrti, který v Indonésii běžně dostávají i pašeráci drog.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:00 neděle 23. května 2021. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      42
    • Tvl
      37
    • Sladký
      33
    • Super
      26
    • Trapas
      19
    • Cože
      18
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...