Česká učitelka a pákistánský zajíček: Abdullah se nemůže dočkat stěhování do Česka!

Velké stěhování se blíží! Česká učitelka Ariana (65), která před časem šokovala svatbou s pákistánským mladíkem Abdullahem (23), je v současné době ve své rodné zemi a vyřizuje papíry potřebné k tomu, aby se její životní láska mohla definitivně nastěhovat do Česka. Abdullah se na život v Evropě už velmi těší, Ariana mu čekání zpříjemňuje tím, že do Pákistánu pravidelně posílá peníze, aby si mohl kupovat nové oblečení.

Vztah české učitelky Ariany a Pákistánce Abdullaha je jako na houpačce. Nedávno se objevily informace, které naznačují, že mladík Češku pouze využívá a ona není v manželství spokojená. Teď se ale zdá, že je krize zase zažehnána.

Ariana se koncem března vrátila do České republiky a vyřizuje zde všechno potřebné k tomu, aby se už brzy mohl do její rodné země nastěhovat natěšený Pákistánec. Podle novináře Aršáda Alího Ariana Abdullahovi pravidelně posílá peníze a ten si za ně kupuje nové oblečení.

Abdullahova manželka mu prý poslala peníze na nákup oblečení na oslavu Svátku přerušení půstu,“ řekl serveru Blesk.cz pákistánský žurnalista, podle něhož se Ariana s Abdullahem chovají jako čerstvě zamilovaní puberťáci.

„Každý den si telefonují. Abdullah poradil své ženě, aby v Čechách zůstala kvůli koronaviru déle. Zároveň ji přesvědčil, že bez ní nemůže žít,“ nechal se slyšet novinář.

Až Ariana vyřeší veškeré papírování, vyrazí zpět do Pákistánu, kde si svého výrazně mladšího manžela vyzvedne a oba zamíří tentokrát už definitivně do Česka.

Zajímavé je, že Ariana kvůli svatbě s Abdullahem konvertovala k islámu. Tradiční ramadán, který patří k pěti základním pilířům tohoto náboženství, ale nedodržela.

„Podle Abdullahova kamaráda nemůže držet půst, protože je slabá a nevydrží dlouho hladová. Její manžel ji do toho nenutil,“ svěřil se Aršád, podle kterého ani Abdullah není úplně striktní muslim. Během půstu mu prý vadí extrémní horko.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 neděle 5. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 260
  • 57
  • 35
  • 11
  • 10
  • 9