Ministr v chomoutu? Ruku krásné přítelkyně Adama Vojtěcha zdobí prstýnek

Je hodně zajímavou postavou naší politické scény. V minulosti býval Adam Vojtěch zpěvákem, dokonce se zúčastnil pěvecké soutěže SuperStar, ovšem dnes je z něj v pouhých dvaatřiceti letech ministr zdravotnictví. Přesto se toho o jeho soukromí příliš neví. Kdo je půvabná blondýnka, které se o víkendu nemohl nabažit při návštěvě pražské zoo?

Adam Vojtěch působí na první pohled spíš jako popový zpěvák, ostatně se mu při účasti ve druhém ročníku pěvecké soutěže SuperStar přezdívalo Ken. Místo toho je z něj ale v pouhých dvaatřiceti letech ministr zdravotnictví a jako takový budí pozornost.

Přesto se toho o jeho soukromí ví jen málo. Stranou zájmu dokonce zvládl udržet i svou partnerku, krásnou učitelku Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích Olgu Píšovou.

Jak Expres.cz vypátral, sympatická blondýnka se dokonce před deseti lety zúčastnila soutěže Miss Academia o nejkrásnější vysokoškolačku.

Zamilovaný páreček se neustále držel za ruku.

Fotografové ministra s jeho kráskou zachytili během rande v pražské zoo. Tam Adam s Olgou chvilku pozorovali zvířata a chvilku si zase projevovali lásku. A ta je mezi nimi, soudě podle vášnivých polibků a objetí, hodně silná.

Páreček se k sobě v zoo opravdu měl.

Co je možná nejzásadnější, ze zamilovaného párečku bude možná už brzy páreček manželský. 

Značí snad prstýnek na její ruce blížící se svatbu?

Jak je totiž patrné z některých fotek, Olze se na prsteníčku levé ruky blyští prstýnek!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:17 středa 2. října 2019. Anketa je uzavřena.

  • 32
  • 14
  • 12
  • 10
  • 10
  • 9