Ministr v chomoutu! Adam Vojtěch si tajně vzal partnerku Olgu

A už je v chomoutu. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch si řekl své „ano“ s překrásnou snoubenkou Olgou Píšovou. Že se k jejich svatbě schyluje, bylo jasné už od června, když byli vyfoceni při romantické procházce v zoo s prstýnky na rukou. Teď již Olga Vojtěchová učí na Karlově univerzitě a v minulosti se dokonce zúčastnila soutěže krásy.

Premiér Andrej Babiš na Facebooku propálil veselou novinku. A to že z ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha je ženáč.

„Včera byl velký den našeho ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha. Měl svatbu. Přeju Adamovi a Olze v jejich společném životě všechno dobré. Jsou krásný pár,“ napsal Babiš.

Vojtěch si vzal půvabnou Olgu, svou dlouholetou partnerku. O tom, že se k jejich svatbě schyluje, bylo jasné už v červnu. Tehdy byli vyfoceni na romantické procházce v zoo a krásné blondýnce se na ruce třpytil zásnubní prstýnek.

Adam Vojtěch se svojí Olgou na procházce v zoo, tehdy byla ještě jeho snoubenkou.

Oba nyní pracují na vážených postech. Zatímco Vojtěch je ministrem zdravotnictví jako nestraník za hnutí ANO, jeho manželka působí jako vysokoškolská pedagožka. Nejprve učila na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích, kterou sama vystudovala, dnes je z ní učitelka na Univerzitě Karlově.

Manželka Adama Vojtěcha Olga je kočka

V minulosti přitom neměli nijak daleko ke kariérám v showbyznysu. Adam Vojtěch o sobě dal poprvé vědět v pěvecké soutěži SuperStar, kde si pro svůj vzhled vysloužil přezdívku Ken. Vydal dokonce vlastní album s názvem Portugal

Adam Vojtěch se dokonce zúčastnil Super Star.

Olga Vojtěchová se zase před deseti lety zúčastnila soutěže Miss Academia o nejkrásnější vysokoškolačku. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:46 úterý 18. února 2020. Anketa je uzavřena.

  • 58
  • 34
  • 34
  • 33
  • 33
  • 32