Novinky u Češky (66) a pákistánského zajíčka: Abdullah míří do Česka a sní o miminku!

Nedávno to vypadalo na velkou vztahovou krizi a údajně byl ve hře i rozchod. Nyní se ale karta obrací! Pákistánský mladíček Abdullah (24), který se před více než rokem oženil s českou učitelkou Irenou (66), prý konečně míří do České republiky! Našemu exkluzivnímu zpravodaji v Pákistánu se navíc rozpovídal o založení rodiny. „Těší se, až se stane otcem. Moc rád by měl syna,“ informoval zdroj Expresu, který je s Abdullahem v kontaktu.

Češka Irena a její pákistánský zajíček Abdullah se podle zdroje Expresu neviděli už více než půl roku. Jejich vztah procházel velkou krizí. Mladého Pákistánce kvůli svatbě s výrazně starší ženou zavrhla jeho rodina. Abdullahovi se navíc dlouhé měsíce nedařilo přesvědčit úřady o tom, že je oddací list platný a Irena je skutečně jeho manželka.

Česká učitelka už pomalu, ale jistě ztrácela naději, že mladíka ještě někdy uvidí. Nyní ale podle zvláštního zpravodaje Expresu nastal zásadní posun.

„Abdullah se mi svěřil, že oddací list byl konečně uznán za platný a on tak může odcestovat do České republiky za svou manželkou,“ svěřil se nám zdroj, který je s mladým Pákistáncem v pravidelném kontaktu.

Je to opravdová láska!

Našemu spolehlivému informátorovi se Abdullah také svěřil, že sní o založení rodiny. Důvodem však není nehynoucí láska k dětem, ale snaha získat v České republice trvalý pobyt.

„Těší se, až se stane otcem, protože pak pro něj prý bude snadné zůstat v Česku. Moc rád by měl syna,“ pokračuje zpravodaj Expresu.

Je to láska!

Fakt, že je Ireně už 66 let, Abdullaha prý vůbec netrápí.

„Slušně jsem se ho zeptal, zdali pro jeho manželku nebude problém otěhotnět. On mi s úsměvem na tváři odpověděl, že když už proběhla svatba, dopadne dobře i ta druhá věc,“ řekl náš zdroj.

Abdullah má dokonale promyšlené nejenom to, jak se v Česku co nejdéle udrží, ale také to, jak se do naší země dostane.

„Všechno za něj zařizuje manželka. Poletí do České republiky přes Dubaj. Počítá s tím, že dostane vízum na tři měsíce a pak požádá o prodloužení,“ dodal muž, který Expresu pravidelně dodával informace také o případu Terezy H.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 čtvrtek 15. září 2022. Anketa je uzavřena.

  • 118
  • 88
  • 35
  • 6
  • 6
  • 5