Zázračná bylinka, kterou máte v kuchyni: Její konzumace vám přinese 6 výhod

Rozmarýn má v kuchyni snad každý. Dá se ale využít i jinak, než jen na vaření. | foto: Pinterest.com

Je v něm mnoho antioxidantů, působí proti rakovině, je antiseptický, obsahuje vitamíny A a C, ale také minerály, zinek, magnesium nebo železo. Je to bylinka, kterou většinou používáme jako koření v kuchyni, ale také všelék, který naše tělo může využít hned na 6 způsobů: rozmarýn!
1/7

1. Zlepšuje paměť

Kápněte 2 nebo 3 kapky rozmarýnového oleje na kapesník a občas se ho nadechněte. Rozmarýn zlepší vaši paměť i ve formě čaje: 1 čajová lžička sušených lístků přelitá horkou vodou úplně postačí.

1/7
Ohodnoťte článek

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 5:00 středa 8. února 2017. Anketa je uzavřena.

  • 23
  • 10
  • 9
  • 8
  • 8
  • 7