náhledy
Kapustnice neboli zelňačka je na Slovensku tak oblíbená, že se jí i o Vánocích.
Autor: Recepty.netcabinet.net, iDNES.cz
Bryndzové halušky se podávají se smaženou cibulkou.
Autor: Navrchol.sk, iDNES.cz
Na fotce je kachna s bramborovými lokšemi. Na Slovensku je tradičnější husa.
Autor: iDNES.cz
Škvarkové pagáče můžete jíst k pivu nebo jen tak.
Autor: Pinterest.com, iDNES.cz
Populární i u nás je parenice, uzená nebo klasická.
Autor: Miceslovakia.com, iDNES.cz
Korbáčiky jsou copánky spletené z prutů uzeného sýra.
Autor: Syrmex.cz, iDNES.cz
Živáňská pečeně je maso, brambory, cibule a další přísady, pečené v alobalu.
Autor: Recepty.netcabinet.net, iDNES.cz
Slovensko je země krásné krajiny, ale také dobrého jídla!
Autor: koláž Expres