Hostina v oblacích? V 60. letech se v letadlech jedlo jako v top restauraci

Královský výběr luxusního jídla, které vám šéfkuchař s úsměvem naservíruje šéfkuchař až pod nos. To není výjev z michelinské restaurace, ale z letadla v 60. letech. | foto: reprofoto sobadsogood.com

Máte rádi létání? Moderní letadla nabízí spoustu možností jak se během dlouhých letů zabavit, ale jedna věc poněkud vázne. Jídlo, které dostaneme na palubě jsou většinou prapodivné polotovary neurčité chuti a zápachu. V 60. letech byste ale na nic takového v letadle nenarazili. Stroje sice nebyly tak technicky dokonalé, ale zato se pasažérům servírovaly hostiny, za které by se nemusely stydět ani luxusní restaurace.
1/10

1. Královský výběr luxusního jídla, které vám šéfkuchař s úsměvem naservíruje šéfkuchař až pod nos. To není výjev z michelinské restaurace, ale z letadla v 60. letech

Královský výběr luxusního jídla, které vám šéfkuchař s úsměvem naservíruje...
1/10
Ohodnoťte článek

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:24 sobota 10. prosince 2016. Anketa je uzavřena.

  • 45
  • 17
  • 14
  • 14
  • 14
  • 13