Pohodlnější sedačky, více místa a hlavně množství dobrého jídla. Klidně bychom to brali zpátky a oželeli film na miniaturních obrazovkách
reprofoto sobadsogood.com
Létání bylo před 50 lety jen pro bohaté a tomu pochopitelně odpovídala i úroveň stravování
reprofoto sobadsogood.com
Královský výběr luxusního jídla, které vám šéfkuchař s úsměvem naservíruje šéfkuchař až pod nos. To není výjev z michelinské restaurace, ale z letadla v 60. letech.
reprofoto sobadsogood.com
Výběr těch nejlepších uzenin, které vám nakrájel stevard vypadající jako Roman Janoušek? Vraťte nás zpátky v čase!
reprofoto sobadsogood.com
Dnes vám na nízkonákladových linkách otrávená servírka přinese zapařenou bagetu. Kde jsou ty časy, kdy luxusní obložené chlebíčky nabízel cestujícícm sám šéfkuchař
reprofoto sobadsogood.com
Za výběr mezi jídly leteckých společností v 60. letech by se dnes nemusely stydět ani luxusní restaurace. Zato dnešní jídla v letadle připomínají spíše stravu studentů na kolejích
reprofoto sobadsogood.com
Před jídlem jako aperitiv k vybraným sýrům skleničku něčeho ostřejšího. A mohli jste si u toho i zapálit cigaretu
reprofoto sobadsogood.com
Až budete příště v letadle nuceni jíst nějaký blaf, vzpomeňte si na to, že vaši prarodiče si mohli dát třeba humra
reprofoto sobadsogood.com
Tak tenhle jídelní vozíček bychom si nechali líbit klidně i doma
reprofoto sobadsogood.com
Žádná okoralá houska s rozmraženým margarínem, předkrm kdysi v letadle znamenal opravdové nabuzení chuťových pohárků
reprofoto sobadsogood.com