Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Černá kronika
  • Jen pro muže
  • Virál
  • Sport
  • Video
  • Telebrity
  • Tipy na dárky
  • jít naiDNES.cz
    Víte, co jíte? Tyhle bizarní a šílené přísady obsahuje mnoho jídel!
    Alžběta Šemrová Expres.cz
      11:20
    3/6

    2. Chleba s přísadou z ježka

    Zrovna tak překvapivá je například látka, která zaručí, že je povrch chleba tak hladký, křupavý a pevný. Jmenuje se L-cystein a nachází se například ve vlasech, kterým dává pevný a lesklý vzhled. Pro kulinářské účely se však nejčastěji získává z ježčích bodlin nebo kachního peří. Mnohem lepší, že?

    Chleba nezpůsobuje nadýmání.

    Co ty na to?

    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:20 středa 7. března 2018. Anketa je uzavřena.

    • Super
      7
    • Tvl
      7
    • Trapas
      4
    • Haha
      3
    • Cože
      3
    • Sladký
      3