Kočka z klece promluvila o znásilnění: „Pořád dokola se na mně střídali!“

S touhle kočkou byste se do křížku dostat nechtěli. Paige VanZant sice na první pohled vypadá jako křehká princezna, ve skutečnosti je však hvězdou MMA a proslavil ji například mimořádně krvavý souboj s jinou bitkařkou – Rose Namajunas. Před hororovým zážitkem ze střední školy ji ale nadání pro bojové sporty nezachránilo. Po několika letech promluvila o tom, jak ji parta opilců jako šikanovanou odpadlici hromadně znásilnila!

Paige VanZant možná vypadá jako andílek, jenže ve skutečnosti je to jedna z největších tvrďaček na světě. Bije se totiž v kleci pod taktovkou nejznámější zápasnické organizace UFC! 

Spoustě fanoušků se do paměti vryla především krvavou řeží s Rose Namajunas v prosinci 2015. V Las Vegas se tehdy rvaly dlouhých pět kol, po nichž VanZant překvapivě boj prohrála.

Známá zápasnice se rozhodla o svém životě napsat knihu s názvem Rise, v překladu Vzestup. A název je to opravdu příhodný. Jak totiž usměvavá blondýnka v nedávno vydané autobiografii prozrazuje, její slávě předcházelo doslova hororové dětství.

Paige představila novou knihu s názvem Vzestup. A promluvila v ní o šikaně i znásilnění!

Spolužáci na střední škole ji drsně šikanovali, nadávky či fyzické útoky navíc postupně přerostly v to nejhorší. Když byla VanZant na školním večírku, skupina opilých mladíků ji hromadně znásilnila. 

„Měnili svoje pozice a neustále se na mně střídali,“ svěřuje se v knize. „Nejhorší na tom je, že jsem nemohla nic udělat. Nezbývalo než se jim podřídit,“ popisuje zážitek, který zřejmě už nikdy nevyžene z hlavy.

Asi málokdo by na první pohled řekl, že Paige VanZant je jednou z nejlepších MMA zápasnic světa.

Jak také prozradila, po škole se později začaly šířit fámy, že vlastně o žádné znásilnění nešlo, že s mladíky souložila dobrovolně. A šikana pak začala být ještě horší. 

Dívka se bála jíst v jídelně s ostatními, jídlo si proto raději brala na záchod. A když třeba jednou přišla ze školy, strom u jejího domu byl ověšen kondomy.

Leckdo by si mohl myslet, že je Paige VanZant spíš modelkou.

VanZant v knize píše, že dlouhou dobu uvažovala o sebevraždě. „Neviděla jsem jinou cestu ven. Když jste v té pozici, cítíte tolik bolesti, že chcete raději umřít,“ svěřila se s tím, že si dokonce musela změnit příjmení. Původně se totiž jmenovala Sletten, celá škola na ni proto pořvávala „Slutton“, tedy odvozeninu slova slut, což v překladu znamená dě*ka.

Po tomto zápase Paige jako princezna zrovna nevypadala

Pak ale nastal v jejím životě zlom. Objevila kouzlo bojových sportů, začala se věnovat MMA a našla v něm únik od kruté reality. A co víc, zápasy v kleci jí šly natolik, že se v nich vypracovala ve špičkovou profesionálku, která vyprodává arény třeba i v Las Vegas.

Její bývalí spolužáci se teď zřejmě modlí, aby jim osud cestu s Paige VanZant raději už nikdy nezkřížil.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 4:35 pondělí 13. srpna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 56
  • 19
  • 15
  • 14
  • 11
  • 8