Sexy Zlatá hokejka: Písařovicové to seklo v černé. Kdo si přivedl nejkrásnější manželku?

Po letech nadvlády Davida Pastrňáka se králem českého hokeje stal Ondřej Palát z Tampy. Právě ten si včera v Karlíně převzal prestižní ocenění Zlatá hokejka, předala mu ho oblíbená moderátorka Daniela Písařovicová, která překvapila v sexy černých šatech s rozparkem. Nebyla to ale zdaleka jediná kočka velkolepého večera.

Písařovicové to na pódiu náramně seklo. K elegantním černým šatům přidala diamanty, vlasy přitom měla v drdolu. A i díky ní byl působil galavečer jako vždy prestižně.

Právě od vytáhlé brunetky si novopečený král ankety Ondřej Palát svou Zlatou hokejku převzal. Zavtipkoval, že je o něco těžší než Stanley Cup. Když mu ale Písařovicová navrhla, aby si cenu odložil, s úsměvem odmítl.

Galavečer moderovala Daniela Písařovicová.

Vítězství si vychutnával. Bylo o to sladší, že se Palát stal tím, kdo po pěti letech ukončil nadvládu Davida Pastrňáka z Bostonu, který skončil o pouhé čtyři body druhý. Pochopitelně ale mezi oběma kamarády a parťáky z reprezentace žádné napětí nepanuje.

„Je to pro mě určitě překvapení. Vyhrát nad Pastou je super. Všichni víme, jaký je hokejista. Za mě je on top, i když jsem samozřejmě rád, že jsem anketu vyhrál tentokrát já,“ uvedl Palát.

„Čtyři body jsou málo, ale já myslím, že to mělo být spíše jednoznačné. Ondra měl navíc v mých očích vyhrát už loni, teď už mu mohu konečně pogratulovat. Má dva Stanley Cupy, k čemuž mám zatím daleko. Obrovská poklona před ním,“ usmíval se pro změnu Pastrňák.

Ondřej Palát s manželkou Barborou

Přestože Palát už dvakrát zvedl nad hlavu Stanley Cup a konečně se stal i majitelem Zlaté hokejky, jeho největší životní výhrou je manželka Bára. A ta samozřejmě na včerejším galavečeru nemohla chybět.

Ondřej Palát s manželkou Barborou

Nešlo pochopitelně o jedinou kočku, která z publika dění na pódiu sledovala.

Také dosavadní král ankety David Pastrňák si přivedl svou švédskou blondýnu Rebeccu Rohlsson.

David Pastrňák se svou Rebeccou

David Pastrňák se svou Rebeccou

Společenské akce jsou ostatně jejich parketou. Sympatická dvojice patří mimo jiné k pravidelným návštěvníkům karlovarského filmového festivalu. Pro změnu brunetu si do Karlína přivedla další hvězda NHL, žralok ze San José Tomáš Hertl.

Tomáš Hertl s manželkou Anetou

Půvabnou manželku Anetu, které to náramně seklo v béžových šatech s rozparkem, dokonce představil novopečenému šéfovi hokejového svazu Aloisi Hadamczikovi.

Tomáš Hertl s Anetou se potkali i s novým šéfem svazu Aloisem Hadamczikem.

Celkové pořadí ankety Zlatá hokejka:

1. Ondřej Palát (Tampa Bay Lightning/NHL) 628 bodů, 2. David Pastrňák (Boston Bruins/NHL) 624, 3. Roman Červenka (Rapperswill-Jona Lakers/Švýc.) 525, 4. David Krejčí (Olomouc) 395, 5. Tomáš Hertl (San Jose Sharks/NHL) 384, 6. Jakub Voráček (Columbus Blue Jackets/NHL) 340, 7. Karel Vejmelka (Arizona Coyotes/NHL) 267, 8. Martin Nečas (Carolina Hurricanes/NHL) 248, 9. Filip Chlapík (Sparta Praha) 185, 10. Filip Hronek (Detroit Red Wings/NHL) 144.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:22 sobota 17. prosince 2022. Anketa je uzavřena.

  • 35
  • 34
  • 23
  • 7
  • 7
  • 4