Polívkův zápas v Německu: Vondráčková fandila v hale ze všech sil, Zdeňkovi to nepomohlo

Měl to být zápas, který ho dost možná posune k bitvě o titul s Karlosem Vémolou či Patrikem Kinclem. Talentovaný MMA zápasník Zdeněk Polívka ale v ostře sledované válce se Slovákem Pirátem Krištofičem prohrál na body. K vítězství mu nepomohla ani velká podpora od nové přítelkyně, známé zpěvačky Lucie Vondráčkové, která fandila v hale ve Frankfurtu.

Životní zápas. Takto český MMA ranař Zdeněk Polívka bral bitvu s výrazně zkušenějším Samuelem „Pirátem“ Krištofičem. Mnozí možná čekali drsnou přestřelku v postoji.

Nakonec se fanoušci dočkali nepříliš zábavné tříkolové bitvy na pletivu. Vítězem se stal zkušenější Slovák, který se pak fanouškům ve frankfurtské hale omluvil za nepříliš atraktivní způsob boje.

„Nelíbil se mi zápas, myslel jsem, že budeme více v postoji. Sorry,“ řekl Krištofič, který si bezprostředně po zápase s Polívkou sedl na zem a přátelsky spolu klábosili. Oba se vzájemně omluvili za neúmyslné údery do slabin.

Zdeněk Polívka a Pirát Krištofič si po zápase přátelsky povídali.

Polívka, který platí za velkou naději českého MMA, měl v německé hale několik skalních fanoušků. Kromě hvězdy reality show Survivor Adama Raitera či kondiční trenéra Martina Svobody mu v aréně ze všech sil fandila také zpěvačka Lucie Vondráčková, jež do Frankfurtu vyrazila s kamarádkami.

Lucie Vondráčková Zdeňkovi fandila v hledišti.

Vondráčková a Polívka spolu tvoří pár už několik týdnů. Ke svému vztahu se zatím příliš nevyjadřují, ale byli spolu už viděni na několika galavečerech.

„Lucka je krásná žena, která mě zaujala už dříve. Jako malý kluk jsem sledoval její filmy na VHS. Opravdu na mě zapůsobila také ve snímku Kvaska,“ řekl Expresu nedávno Zdeněk Polívka.

„Bavíme se spolu o sportu. Ona osobně k MMA dříve žádný vztah neměla, ale pomalu se do toho dostává a přichází tomuto sportu na chuť,“ dodal dále mladý zápasník.

Polívka i přes prohru nemusí věšet hlavu. Ve svých čtyřiadvaceti letech má kariéru stále před sebou a dá se očekávat, že pokud bude pokračovat v tvrdé práci, k titulové šanci se jednou probojuje.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 22:41 neděle 12. února 2023. Anketa je uzavřena.

  • 44
  • 31
  • 15
  • 9
  • 9
  • 7