MMA bijec Polívka od Vondráčkové: Drsná hádka s trenérem a vyhazov! Má v tom prsty Lucie?

Ještě nedávno ho znali jen zapálení fanoušci bojových sportů. Z talentovaného MMA zápasníka Zdeňka Polívky (24) se ale díky vztahu se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (42) stala velmi rychle celebrita a zdá se, že ranař začal mít i hvězdné manýry. Jak jinak vysvětlit fakt, že se Polívka rozhádal se svým dlouholetým kamarádem a trenérem Jiřím „Čibim“ Čiberou, který s ním okamžitě ukončil spolupráci. „Polívka byl vyhozen,“ napsal na sociální síti Čibera, který se pak vysmál verzi svého bývalého svěřence.

Česká MMA scéna v posledních dnech řeší nejen případný návrat Karlose Vémoly do klece, ale také velmi podivný rozkol mezi nadějným MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou a jeho trenérem Jiřím „Čibim“ Čiberou.

Polívka působil na tuzemské scéně jako zjevení. Z předních zápasníků jako jeden z mála netrénoval v žádném velkém týmu, připravoval se ve skromném říčanském gymu Cage Warriors pod vedením výše zmíněného Čibiho, s nímž měl kamarádské vztahy.

Čibera, který se snaží prosadit na YouTube se svým pořadem Soukromka, před pár dny šokoval fanoušky tím, když oznámil, že ukončil s Polívkou spolupráci.

„Polívka byl vyhozen z Cage Warriors MMA Říčany. Přejeme mu hodně štěstí,“ napsal trenér na svém instagramovém profilu, kam přidal společnou fotku se Zdeňkem z gymu. Někteří fanoušci to tehdy brali jako nepovedený silvestrovský vtip.

Polívka dlouho mlčel, pak ale organizace Oktagon MMA oznámila, že nadějný bijec nakonec nebude zápasit na plánovaném turnaji v Německu, protože v současné době nemá kde trénovat.

„Zdeněk Polívka opouští gym, za který poslední léta zápasil a bez plné přípravy nemůže nastoupit v Mnichově. Zápas proto po dohodě ruší. Na Game Overa (zápasová přezdívka Zdeňka Polívky, pozn. red.) se můžete těšit na jaře,“ stojí na sociálních sítích Oktagonu.

Tréninky mě nenaplňovaly, tvrdí Polívka. Zdroj Expresu mluví o drsné hádce

Krátce poté se s vyjádřením vytasil také samotný Polívka, který svými slovy trenéra Čiberu potopil. Jasně totiž naznačil, že svými schopnostmi říčanský gym přerostl a potřebuje více.

„Přemýšlel jsem o tom už dávno a myslel jsem, že měsíc do zápasu vydržím, ale věci se mají tak, že změna musela zkrátka přijít okamžitě,“ napsal bijec s přezdívkou Game Over.

„Mám stále ty nejvyšší cíle a tento krok byl nezbytný k mému posunu a celkovému růstu. I jako člověka. Tréninky v bývalém gymu mě delší dobu nenaplňovaly a necítil jsem progres. Nastal tedy čas na hledání nového gymu, energie a krve do žil. Těšte se na novou svobodnou verzi Game Overa v roce 2023,“ dodal Polívka.

Jeho dnes už bývalý trenér, který původně plánoval neprat špinavé prádlo na veřejnosti, pak na Instagramu naznačil, co si o Polívkově vyjádření myslí, když sdílel Zdeňkův příspěvek ve Stories a přidal k němu několik zamračených emotikonů.

Později Čibera také natočil krátké video, v němž opět opakuje, že Polívka rozhodně neodešel z gymu dobrovolně za lepším.

Expres u několika zdrojů z prostředí českého MMA zjišťoval, jak se věci mají. Zajímalo nás mimo jiné to, jestli nějakou roli ve vyhroceném sporu hraje zpěvačka Lucie Vondráčková, která s Polívkou už několik měsíců randí a s jeho trenérem Čibim vychází velmi dobře. Důkazem budiž fakt, že nedávno Vondráčková Čiberovi poskytla bláznivý rozhovor pro jeho nový YouTube pořád Soukromka.

„Lucka v tom žádnou roli nehrála. Stále je se Zdeňkem a jsou spolu šťastní. Do MMA mu vůbec nekecá, nerozumí tomu a všechno nechává na něm. Jde o něco jiného,“ shodují se zdroje Expresu.

V kuloárech se šušká o tom, že Polívka měl začít chytat hvězdné manýry a před svým trenérem si údajně stěžoval na podmínky v říčanském gymu. Následovala menší hádka a trenér svého hvězdného svěřence nakonec bez váhání vyrazil.

„Šlo o chlapskou hádku,“ potvrzují důvěryhodní informátoři Expresu.

Zdeněk Polívka

Polívka zatím trénuje u kamaráda, kam povedou jeho další kroky?

Zatímco Čibera se ze všech sil snažil dodržet slib, že nebude na Polívku házet špínu, bijec svůj domovský gym veřejně shodil.

Otázkou je, kam povedou jeho další kroky. Na sociálních sítích se spekuluje, že by o talentovaného ranaře mohl mít zájem renomovaný trenér André Reinders, který má pod sebou takové hvězdy, jako jsou například Miloš Petrášek, Karlos Vémola či Michal Martínek.

„Na Reindersův gym to nevypadá, protože už teď se některým zápasníkům nelíbí, že na ně André nemá tolik času. Má pod sebou strašně moc lidí a už to vypadá, že to jede spíše na kvantitu než na kvalitu,“ tvrdí zdroj Expresu z prostředí českého MMA.

Nyní Polívkovi nezbývá nic jiného než pilovat alespoň fyzičku v posilovně u kamaráda Martina Svobody na pražských Vinohradech. Sympatický trenér pomáhal v minulosti například modelce Hance Mašlíkové v přípravě na fitness závody.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 sobota 6. května 2023. Anketa je uzavřena.

  • 42
  • 24
  • 20
  • 12
  • 10
  • 7