MMA zápasník Polívka, co chodí s Vondráčkovou: Vtipálek, se kterým se život nemazlil

Není tomu dlouho, co se zpěvačka Lucie Vondráčková (42) svěřila, že je zase zamilovaná. Krátce poté se na veřejnosti objevila informace, že údajně tvoří pár se zápasníkem Zdeňkem Polívkou (24). Bijec s přezdívkou „Gameover“ patří mezi velké naděje českého MMA a brzy ho čeká životní zápas se Slovákem Pirátem Krištofičem (32). Sympatický ranař se těší popularitě tuzemských fanoušků zejména kvůli svému specifickému smyslu pro humor. Rád si na sociálních sítích dělá legraci i sám ze sebe. Mnozí přitom ani netuší, jaké překážky ve svém životě Polívka musel zdolat.

Zápasník Zdeněk Polívka a Lucie Vondráčková se spolu objevili už na několika galavečerech. Na turnaji v Dobříši si udělali i společnou fotku, která působila jako oficiální potvrzení jejích vztahu.

„Když jsem se vrátil z tréninkového kempu, doslova se strhla lavina zájmu o mé soukromí, a i když se někomu mohu zdát jako exhibicionista, své soukromí si hlídám a o nějakou pozornost věru nestojím, zvlášť čtrnáct dní před mým velkým zápasem,“ řekl Polívka pro primácký pořad Showtime.

Bijec, který se aktuálně připravuje na zápas se Slovákem Pirátem, si ale už z mediálního zájmu stihl udělat legraci na Instagramu. Na svůj profil přidal vystřiženou scénku z populárního seriálu Okresní Přebor, kde se zrovna řeší novináři, a označil několik kamarádů, včetně nové přítelkyně Vondráčkové.

„Něco aktuálního ze života, bando,“ okomentoval video Polívka, který je dobře znám tím, že na sociální síti podobná videa sdílí velmi často.

Zdeněk Polívka se po boku Lucie Vondráčkové ukázal na MMA galavečeru v Dobříši.

Zdeňkovi vůbec nedělá problém si vystřelit sám ze sebe. Není tomu dlouho, co si například dělal legraci z drsné prohry s Francouzem Lohorém, který Polívku ukončil tvrdými údery už v prvním kole.

I přes zmíněnou porážku patří ale Polívka mezi největší naděje českého MMA. Důkazem budiž fakt, že je čtyřkou střední divize Oktagonu a dýchá tak na záda hvězdám, jako jsou Karlos Vémola či Patrik Kincl. Pokud ve Frankfurtu porazí nepříjemného Krištofiče, bude pravděpodobně blízko od titulového zápasu.

Zdeněk Polívka

Těžké dětství, šikana ve škole a otcova smrt

Široká veřejnost to nejspíše neví, ale Polívka zažil velmi těžké dětství a dospívání. Zápasník pochází z velké rodiny, má sedm vlastních sester, jednoho bratra a pak ještě několik nevlastních sourozenců.

„Máma si nemohla dovolit dát nám všechno. Nikdy jsem neměl to, co jsem chtěl. Tyhle věci mě ale dost vytvrdily. Velká rodina funguje trochu jinak, je jako smečka. Láska je hodně rozmělněná,“ řekl sympatický ranař v pořadu Bez rukavic, který vysílá youtubový kanál organizace Oktagon MMA.

Ještě jako kluk se Polívka přestěhoval z rodné vesnice do Jičína, kde se od vrstevníků ve škole nedočkal zrovna vlídného přivítání.

„Došlo tam i k nějaké formě šikany. Nebyly to úplně nejlepší okamžiky. Byl jsem kluk bez sebevědomí, dost jsem si to nechával líbit a nedostalo se mi moc zastání,“ zavzpomínal na těžké chvíle Polívka.

Zdeněk Polívka

Další rána přišla, když bylo Polívkovi šestnáct. Zemřel jeho otec, který dlouhé roky bojoval s nevyléčitelnou nemocí.

„Byl dlouhodobě nemocný, ležák a měl alzheimera. Normálního jsem ho snad ani nezažil. Tehdy mi to úplně nedocházelo, ale čím jsem starší, tím více mi chybí. V té době si mamka našla přítele, dnešního manžela, se kterým jsou dodnes. Já si ho moc vážím,“ tvrdí zápasník Zdeněk, který se v mládí zkoušel prosadit coby fotbalista, ale nakonec si zamiloval bojové sporty.

„Když mi řekli, že mám nějaký talent, jen jsem koukal. Mně do té doby nic nešlo. Ve škole, ve fotbale, nic. V tomhle jsem se ale fakt našel a od té doby jsem se toho chopil naplno a nikdy jsem neopustil myšlenku, že chci být nejlepší,“ praví odhodlaně Polívka, jehož domovským gymem je říčanský klub Cage Warriors.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:31 úterý 31. ledna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 50
  • 38
  • 28
  • 16
  • 5
  • 4