Ondrášek upadl v nemilost rumunského bosse: Vyhazov mu pomáhá překonat sexy Polka!

Do Bukurešti přišel v létě jako velká posila. Stačilo jen pár desítek minut a český fotbalista Zdeněk Ondrášek (32) upadl v nemilost klubového bosse Gigiho Becaliho. Ten si řekl, že holohlavého útočníka ze svého týmu dostane pryč za každou cenu. Svým slovům dostál a bývalý hráč Plzně skončil na dlažbě! Mrzet ho to ale moc nemusí, protože za necelé dvě hodiny na hřišti vydělal téměř pět milionů korun a velkou oporu má v polské přítelkyni.

Český útočník Zdeněk Ondrášek do rumunského velkoklubu FCSB přestoupil coby volný hráč po vypršení smlouvy s Viktorií Plzeň.

Trenér, který si ho do mančaftu vybral, s ním měl velké plány. Hned po úvodním zápase ale český fotbalista čelil obří kritice od klubového bosse Gigiho Becaliho, který je znám tím, že se s ničím moc nemaže. 

Becaliho praktiky mnohdy připomínají chování mafiánských šéfů. Neuznává názory lidí kolem sebe, miluje kontroverzní a velkohubá prohlášení. Není to ale obyčejný „kecal“. Většinou co řekne, to i udělá.

„Viděl jsem hrát Ondráška pětačtyřicet minut. Není to hráč pro náš tým, vůbec nedosahuje naší úrovně,“ prohlásil Becali v polovině července.

Gigi Becali je kontroverzní fotbalový boss. Jeho praktiky připomínají chování mafiánů.

Už tehdy se začalo šuškat o tom, že si rumunský pracháč zničehonic usmyslel, že Ondráška ze svého týmu vyrazí. Tyto spekulace se nedávno potvrdily.

„FCSB s okamžitou platností propustilo Zdeňka Ondráška,“ napsal na sociálních sítích rumunský novinář Emanuel Rosu.

Ondráška z rumunského klubu vyhodil kontroverzní boss Becali.

Skoro 5 milionů za necelé 2 hodiny na hřišti!

Bývalý hráč Plzně či Českých Budějovic za klub z Bukurešti odehrál pouze 110 minut. Za necelé dvě hodiny na hřišti si ale vydělal krásných 180 tisíc eur (v přepočtu zhruba 4,7 milionu korun).

Podpisový bonus činil podle výše zmíněného žurnalisty 100 tisíc eur, dalších 80 tisíc bylo odstupné v podobě čtyř měsíčních platů.

Zdeněk Ondrášek zažil v Rumunsku peklo.

Sexy Polku sbalil v sauně, teď plánují svatbu!

Kromě pohádkového odstupného pomáhá Ondráškovi překonat nelehké období také jeho krásná přítelkyně Daria, s níž se český kanonýr dal dohromady, když působil v Polsku.

„Šel jsem se spoluhráčem na večeři a Daria tam pracovala ve spa a saunách. Přišla i s kamarádkou, kterou můj spoluhráč znal. Za chvíli se zase otočily, že půjdou, tak jsem řekl: To ne, sedněte si k nám,“ zavzpomínal na seznámení s krásnou brunetkou Ondrášek v rozhovoru pro iSport.cz.

Daria je kus!

Daria se prý zpočátku styděla, borec s přezdívkou „Kobra“ ale hned věděl, že srdce téhle kočky si musí za každou cenu vybojovat, což se mu nakonec podařilo.

Daria je kočka!

„Nějaký čas jsem pak chodil do sauny snad každý den, úplně snadné to nebylo. Ale stálo to za to,“ nechal se před časem slyšet český snajpr, který s polskou fyzioterapeutkou už delší dobu plánuje svatbu v Polsku.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:54 neděle 5. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 5
  • 5
  • 5
  • 4
  • 4