Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Legenda Slavie Šmicer vytočil vlastní fanoušky: „Máš v hlavě vym*dáno,“ vzkazují mu

    Pro slávistické fanoušky je legendou a milovaným „štístkem“. S klubem svého srdce vyhrál Vladimír Šmicer (47) tři ligové tituly a v Edenu se i loučil se svou bohatou kariérou. Není tak divu, že všechny fanoušky Slavie teď šokovalo, když legendární „Šmíca“ oblékl dres konkurenční Sparty. I přestože šlo o pouhou exhibici, někteří slávističtí srdcaři ho drsně urážejí na sociálních sítích, a dokonce mu přikazují, aby už do sešívaného chrámu jménem Eden nikdy nevstoupil. Co na to Šmicer?

    Na sociálních sítích už několik dní koluje fotografie z exhibice, do které nastoupila slávistická legenda Vladimír Šmicer. Hrál v rudém dresu s „eskem“ na hrudi.

    Pochopitelně tento snímek ranil všechny slávistické fandy, kteří měli Šmicera za tak velkého srdcaře, že by sparťanský dres za žádných okolností neoblékl.

    „Byl jsem na něj strašně pyšný, vyhrál všechno, co šlo. Sympaťák. Byl to pro mě ryzí slávista. Abych nebyl sprostý, řeknu jen tohle: Styď se a nechoď mezi nás,“ napsal na Twitteru slávistický fanoušek a bloger s přezdívkou Subhuman83.

    „Vláďo, proč?“ přidává se další zhrzený fanoušek červeno-bílých barev.

    „Odsuzovat ho nebudu, každý děláme chyby. Ale ta fotka mě fakt bolí. Už nikdy k němu nebudu moci vzhlížet jako doteď,“ píše slávistický fanoušek Michal Trávníček.

    Někteří se Šmicera zastávají, našli se ale i tací, kteří dost nevybíravým způsobem uvedli, že zahraniční fotbalové legendy, které se celou kariéru hlásí ke svému mateřském klubu, by něco takového určitě neudělaly.

    „Najde někdo Tottiho v dresu Lazia nebo Gerrarda v dresu United? Nenajde. A proč? Protože nemají v hlavě vym*dáno,“ píše jeden z fanoušků Slavie.

    Legenda se brání: Kdo odsuzuje mé slávistické srdce, není normální!

    Šmicer ale hněv fanoušků nechápe.

    „Miloš Barna slaví padesáté narozeniny. Jako doktor mi v kariéře strašně pomohl. Pozval mě na svou fotbalovou exhibici, tak jsem samozřejmě souhlasil, přijel a hrál za hokejovou Spartu. Zelenka, Žemlička, Martinec a další, to je vše. Jestli někdo chce napadat moje slávistické srdce, není normální,“ řekl legendární fotbalista pro iSport.cz.

    Netrvalo dlouho a s vtipnou reakcí se vytasila i fotbalová Sparta na svém Twitteru, kde nejslavnější klub Česka Vladimíra Šmicera pozval natrvalo do svých řad.

    „Zatím prý byl jenom půjčený, ale rádi Vladimírovi zašleme jeho vlastní rudý dres. Snad nám tenhle nečekaný coming out přinese štěstí už v nedělním zápase,“ uvedla Sparta na Twitteru.

    Mezitím někteří fanoušci Slavie už pomocí grafických programů upravují obrázek Vladimíra Šmicera, který zdobil stadion Sinobo Stadium.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:18 středa 30. září 2020. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      66
    • Tvl
      53
    • Super
      52
    • Trapas
      50
    • Cože
      48
    • Sladký
      47
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...