Milujeme se a bojujeme proti všem! Růžičkovi s těžkým startem v Litvínově pomáhá manželka

Vrátil se na místo činu! Do Litvínova, kde s hokejem před lety začínal. Od skalních fanoušků se ale trenérský bouřlivák Vladimír Růžička (58) vřelých ovací nedočkal. Naopak. Na protest proti jeho příchodu rezignoval předseda oficiálního fanklubu Severočechů Ropáci on Tour Jan Ptáček. V nelehkých chvílích je bývalému reprezentačnímu kouči velkou oporou jeho manželka Marie (33). Slavný pár očividně zažehnal nedávnou krizi a trenérova žena všem rýpalům vzkazuje: „Milujeme se a bojujeme proti všem!“

Hokejový Litvínov před pár dny oznámil bombu v podobě angažování velezkušeného trenéra Vladimíra Růžičky. Bývalý kouč hokejové reprezentace na lavičce vystřídal odvolaného Vladimíra Országha, smlouvu podepsal do konce sezony.

Mnozí fanoušci Litvínova z příchodu legendárního hráče, kterému dobrou pověst výrazně pošramotila korupční kauza z roku z roku 2015, nemají příliš radost.

Skalní příznivec klubu Jan Ptáček, šéf fanklubu Ropáci on Tour, Růžičkův comeback například vůbec neskousl a položil funkci předsedy.

„Pořád jsem doufal, že na to nedojde. Že majitel hokejového klubu nemůže změnit svoje rozhodnutí, které již jednou učinil. Nespolupracovat s osobou, kterou provází korupční minulost, za kterou byl odsouzen. Navíc z hokejového prostředí. Stál o něj Guma (Jiří Šlégr, pozn. red.),napsal Ptáček na svém facebookovém profilu a prstem ukázal na bývalého šéfa klubu a legendárního obránce Jiřího Šlégra.

„Smutné to loučení, končím s okamžitou platností na pozici předsedy fanklubu litvínovského hokeje Ropáci on Tour. Končím s návštěvami zimního stadionu Ivana Hlinky na zápasy A týmu vyjma pracovních povinností. S těmito osobami spolupracovat nehodlám a nebudu. Já svoji čest mám a myslel jsem, že i náš polský majitel,“ dodal dlouholetý fanoušek Litvínova.

Vladimír Růžička

Nevěra zapomenuta! Milujeme se, vzkazuje „bojovnice“ Marie

Olympijský vítěz z Nagana Vladimír Růžička, kterého čeká nelehký úkol v podobě udobření si fanoušků, tvrdí, že chce pro klub svého srdce odvést co nejlepší možnou práci.

Růžičkovi, který opět po delší době čelí velkému tlaku od hokejové veřejnosti, je v nelehké situaci největší oporou o 25 let mladší manželka Marie. Ta přitom ještě nedávno měla doma co vysvětlovat!

V létě se totiž do redakce Expresu dostala fotografie, na které se Marie Růžičková líbá s neznámým mladíkem.  

„Řekla mi to, napila se a udělala blbost... Řekli jsme si to mezi sebou a všechno v pohodě,“ reagoval tehdy bývalý reprezentační kouč, který měl zase svou ženu údajně zanedbávat.

Další manželskou krizi Vladimír a Marie opět ustáli se ctí a Růžičková už zase na Facebooku demonstruje svou lásku k hokejovému trenérovi. 

„Jsme stejní jako všichni ostatní. Nejsme jiní. Máme své chyby, nálady, návyky, snažíme se hledat kompromisy, občas se i pohádáme, hodně se i smějeme, ale co je hlavní, pořád se moc milujeme a snažíme se bojovat proti všemu a všem,“ rozepsala se nedávno na Facebooku Marie Růžičková a přidala několik společných snímků s Vladimírem. 

Vladimír a Marie demonstrují svou lásku.

Z fotografií přímo čiší dobrá nálada a spokojenost.

Vladimír a Marie jsou zase šťastní!

„Udržet se zdraví a vychovávat jak nejlíp to jde naši dceru, která je pro nás vším,“ zasnila se Marie, která je jistě ráda, že její muž po manželské krizi neutekl za voláním z ruské KHL.

Už dříve se Marie ve velkém rozhovoru pro Expres.cz svěřila, že pokud by Vladimír Růžička získal angažmá v zahraničí, pravděpodobně by ho s dcerou Lejlou nedoprovázela. Výjimkou by byla jen Amerika, kde by Marie velmi ráda jednou žila.

„Už jsme se doma o tom bavili, jak by to fungovalo. Jdu tam, kam jde můj muž, ale záleží, kam by šel. Kdyby bylo možné, že bych za ním létala, zůstala bych s malou doma a cestovalo by se. Kdyby to bylo v zámoří, odletěli bychom všichni spolu,“ řekla nám Marie.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:02 pátek 11. března 2022. Anketa je uzavřena.

  • 79
  • 49
  • 19
  • 7
  • 6
  • 4