Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Trápíš zvíře! Vrať lvici, kam patří! MMA zápasník Pešta se pustil do rivala Vémoly

    Viktor Pešta (30) a Karlos Vémola (35) patří k nejúspěšnějším MMA zápasníkům v Česku. Oba před časem bojovali v zámořské UFC. Nemají se ale příliš v lásce a už dlouho se mluví o jejich zápase, o který stojí zejména první jmenovaný. Pešta do Vémoly dlouhodobě rád rýpe, teď navíc se svým rivalem rozjel spor po sociálních sítích ohledně nevhodného zacházení se zvířaty. Terminátora vyzval, aby malou lvici Elsu umístil tam, kde jí bude lépe než ve Vémolandu. Co na to Karlos?

    Na první pohled působí Karlos Vémola jako drsňák z akčních filmů, ve skutečnosti je to ale velký milovník zvířat. Netají se tím, že sbírá motýly, a ve svém domě, kterému říká Vémoland, chová žraloky či krokodýla.

    Jeho nejoblíbenějším zvířetem je však lev. Dlouho snil o tom, že si jednoho do svého domu pořídí. Před časem se Vémola fanouškům na sociální síti pochlubil, že se jeho přání splnilo a společnost mu nově dělá malá lvice, jíž dal jméno Elsa.

    Vémola tvrdí, že zvíře našla ve zuboženém stavu u popelnic podnikatelka a politička Terezie Holovská, která se věnuje úskalím soukromých chovů šelem. Holovská poté měla sama kontaktovat Vémolu a nabídla mu, jestli by se o lvici dočasně nepostaral.

    Vémola samozřejmě neváhal a do svého nového mazlíčka se okamžitě zamiloval. Dvacetikilovou Elsu poctivě krmí, mazlí se ní a vozí ji na veterinu. 

    Karlos Vémola se svou lvicí

    Trápí lva kvůli kreditu, je to zm*dství, píše Pešta

    Zatímco Vémolův údajný dobrý skutek potěšil mnoho jeho fanoušků, Terminátorův velký rival, MMA zápasník Viktor Pešta, je jiného názoru.

    „Asi zase budu nařknut z toho, že se jen snažím získat pozornost, ale trápit doma lva, abych si zvýšil kredit, mi přijde jako fakt zm*dství,“ napsal na Instagramu organizace Oktagon MMA Viktor Pešta.

    Vémola po oznámení, že se lvice Elsy ujal, vyzval na internetu své fanoušky, aby mu pomohli dostat zvíře do přirozenějšího prostředí.

    „Chápu, že spousta z vás mi bude říkat, že lev patří do přirozeného prostředí někde v Africe, a ne do Vémolandu. S tím musím souhlasit. A proto budu rád, když mi tentokrát místo kritiky poradíte, jak tam lvici zpátky dostat,“ naléhal na fanoušky Vémola.

    Bijec z Olomouce má ale stále roztomilou lvici doma, a tak se rozhodl znovu reagovat Pešta. Ten Vémolovi skrz sociální sítě dal zajímavý tip na neziskovku, která by se Elsy ráda ujala.

    Není žádné tajemství, že neschvaluju to, že Karlos Vémola má doma lvici. Sám tvrdí, že je to jen dočasné opatření, že jí hledá nový domov, a dokonce mě vyzval, abych místo blbých keců dal návrh, co s ní. Takže, Karle, do zprávy jsem ti poslal kontakt na Maggie Balaskas z Born Free Foundation, se kterou jsem komunikoval a nabídla se, že pro Elsu najde vhodné místo, a dokonce si pro ni můžou i přijet. Tak teď je na tobě, abys ukázal, jestli jsi to myslel vážně a chceš ji opravdu dát mezi ostatní lvy. Jako mládě se může dobře adaptovat do nové smečky, ale čím dýl budeš otálet, tím to pro ni bude složitější nebo se to nemusí podařit vůbec. To ale určitě víš, tak se podle toho i chovej,“ poradil Vémolovi Pešta.

    Vémola zve lidi do Vémolandu za Elsou

    Karlos Vémola mezitím na Instagramu sdílel videa, v nichž se s Elsou nežně mazlí a do toho hraje zamilovaná píseň Can You Feel the Love Tonight.

    Vypadá to, že po nedávném rozchodu s Lelou Ceterovou o další lásku Karlos přijít nechce. Vémola dokonce fanouškům nabízí, aby mu napsali na WhatsApp a domluvili si návštěvu jeho Vémolandu, kde si mohou jeho Elsu pohladit.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 čtvrtek 4. března 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      50
    • Super
      38
    • Tvl
      24
    • Cože
      21
    • Sladký
      19
    • Haha
      18