Vémola skončil v nemocnici. Lela vzala děti a vyfotila se jako u vánočního stromku. Jak vážné to je?

Tomu se říká smůla. Terminátor Karlos Vémola (37) má těsně před zápasem s dlouholetým rivalem Patrikem Kinclem (33) a skončil v nemocnici. Do Fakultní nemocnice v Motole za ním dorazila jeho žena Lela s dětmi. Co bijec řekl k celé situaci?

Vémolovi se kvůli zdraví lepí smůla na paty. Zranění a zdravotní potíže se u něj projevují snad častěji než průšvihy v osobní rovině. Po jednom z tréninků, zřejmě vlivem zvýšené tréninkové zátěže, se mu ozval akutní, blíže nespecifikovaný zánět.

Podle informací redakce FightLive.cz nešlo o předzápasovou „rýmičku“, bez rychlého zásahu byl zápasník v ohrožení života.

„Chci poděkovat panu docentu Kolářovi a všem doktorům z motolské nemocnice, že mi doslova zachránili život. Takhle jsem si první narozeniny svého syna nepředstavoval, ale poté, jak mi bylo předchozí dny zle, jsem rád, že tu s ním vůbec můžu být,“ sdělil přímo z nemocničního lůžka redakci FightLive.cz Karlos Vémola a vzkázal, že jakmile na tom bude lépe, vyjádří se i fanouškům na Instagramu.

Tisková konference k očekávané bitvě pod hlavičkou Oktagon Time, která se koná v ostravské hale Gong ve čtvrtek, se tak bude muset obejít bez jedné z hlavní hvězd.

„Podle mých informací je Karlos od včerejška, mám pocit, v nemocnici na základě zánětu, který je teď už pod kontrolou léčený antibiotiky a hledají se asi ta správná. Nevím, je to vlastně věc, kterou ani nechci moc komentovat,“ oznámil Ondřej Němec, redaktor iSport.cz.

Do Fakultní nemocnice v Motole za Karlosem dorazila jeho žena Lela s dětmi Lily a Rockym, který má dnes první narozeniny. Manželka, o níž sám Vémola říká, že je výborná pekařka, přinesla i dort ve tvaru boxerského ringu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:31 pátek 31. března 2023. Anketa je uzavřena.

  • 62
  • 43
  • 37
  • 25
  • 13
  • 8