Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nová hvězda Clashe Mikulášek: Žralok má strach, ukončím ho do minuty! Co řekl o nové lásce?

    V Oktagonu zápasil s obávanými zápasníky, například s Karlosem Vémolou. Nyní se Václav Mikulášek stal novou akvizicí Clash of the Stars a čeká ho bitva s kontroverzním influencerem Patrikem Žralokem, kterému veřejnost nedává takřka žádnou šanci. „Pro mě to jsou easy money, necením ho, je to z jeho strany hloupost,“ řekl Expresu Mikulášek, který pak promluvil také o nové lásce, s níž se na nedávné tiskovce ukázal.

    Na pondělní tiskovce Clash of the Stars se objevila také nová posila organizace, bývalý bojovník Oktagonu Václav Mikulášek. Bijec s přezdívkou „Baba Jaga“ se 27. ledna utká s influencerem Patrikem Žralokem. Podle sázkových kanceláří je jasným favoritem a i Mikulášek je o svém vítězství jasně přesvědčený.

    „Bude to rychlé, řekl bych do minuty. Chci ho upáčit. Zkouším nějaké věci na zemi,“ prozradil redaktorovi Expresu se šibalským úsměvem Mikulášek, o němž se ví, že boj na zemi je spíše jeho slabou stránkou.

    Svého soupeře Mikulášek vůbec nerespektuje ani za to, že má odvahu vlézt do klece s profesionálem.

    „Necením ho, je to hloupost. Nemít strach je ok, ale ten kluk má strach. Vyhrál náhodou a teď na tom staví kariéru,“ tvrdí Mikulášek, podle kterého je zápas se Žralokem podobná šílenost, jako když profík Tadeáš Růžička šel bojovat s Tadeášem Veselým.

    „Je to asi stejné, ale pro něj je horší, že mi nechal malé MMA rukavice,“ culí se obávaný bijec.

    Vyhrocená tiskovka Clash of the Stars

    Mikuláška, o němž se ví, že je milovníkem krásných žen, na tiskovou konferenci doprovodila sexy blondýna s výrazným výstřihem. Expresu se Vašek svěřil, že jde o novou lásku.

    „Je to nová přítelkyně, jsme spolu přes měsíc, jsem strašně spokojený,“ uvedl dobře naladěný ranař, který se s novou partnerkou pochlubil už i na svém Instagramu, kam přidal společný snímek.

    Václav Mikulášek s novou partnerkou

    Celý rozhovor si pusťte ve videu.

    Fotogalerie