Vémola je blbý, škaredý a bere steroidy! Drsné obvinění MMA zápasníka Mikuláška

Z těch dvou kamarádi asi nikdy nebudou! MMA zápasníci Karlos Vémola (35) a Václav Mikulášek (32), kteří mají změřit síly na turnaji Oktagon 17 už za dva měsíce, rozjeli před svou krvavou bitvou brutální trash-talk. Nejdříve se navzájem uráželi na sociálních sítích a připomínali si vzhledové nedostatky toho druhého. Teď přišlo závažné obvinění! Mikulášek v nejnovějším rozhovoru na plná ústa řekl, že Vémola podle něj užívá doping!

V nedávném rozhovoru pro Expres.cz se Václav Mikulášek drsně otřel o Vémolovy dovednosti v boji v postoji. „Jeho přední, zadní? Moje neteř, které je pět let, to zvládne tisíckrát líp,“ řekl nám Mikulášek.

Svými slovy bijec s přezdívkou „Baba Jaga“ vyprovokoval Karlose Vémolu natolik, že ten nakonec zápas s Mikuláškem vzal, i přestože před časem sebevědomě říkal, že bojovat s ním je pod jeho úroveň.

Teď ale Mikulášek tzv. trash-talk s Vémolou posunul na úplně jinou úroveň. Kritiku vystřídalo velmi závažné obvinění!

„Jen se na něj podívejte. Je škaredý, blbý, nasypaný. Prostě ho nemám rád,“ řekl Mikulášek na Vémolovu adresu v pořadu Drive v TV Óčko. 

Pojem „nasypaný“ je synonymem pro někoho, kdo užívá zakázané látky, například anabolické steroidy.

Vémola přiznal doping, dnes už je prý čistý

O tom, že Vémola užívá doping, se vedou už delší dobu diskuze. Sám drsný bijec všechna případná nařčení nedávno smetl ze stolu. Zároveň přiznal, že zakázané látky užíval v mládí, kdy dělal kulturistiku.

„Ten sport bez toho dopingu nejde. Nikdy jsem to netajil. V té kulturistice jsem doping bral, protože tam nebyl kontrolovaný ani zakázaný. Naopak to bylo must (nutnost). Ten sport jde s tím a bez toho se nikam nedostanete,“ řekl Terminátor v pořadu Real Talk s tím, že jako MMA zápasník už je „čistý“.

„Hlavně je to z toho důvodu, že jsem měl nějakou vizi, to je dostat se do UFC,“ dodal Vémola.

Karlos Vémola přiznal, že dříve užíval doping.

Na dopingu je 80 procent zápasníků, říká český rozhodčí

Ve zmíněné zámořské organizaci, kde se před pár dny skvěle uvedl český ranař Jiří Procházka, jsou zápasníci pravidelně testováni na přítomnost zakázaných látek v těle.

České organizace k tomuto trendu ještě nedospěly. Dnes již téměř zaniklá organizace XFN v minulosti zvažovala, že zavede testy na doping u titulových zápasů. Nakonec se toho fanoušci nedočkali.

Šéf organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný v minulosti několikrát nastínil, že zavedení testů by bylo velmi finančně náročné, a poukazoval také na USADA program, který spolupracuje se zmíněnou UFC a několikrát v minulosti chyboval. 

Testy dokážou odhalit i látky v řádech pikogramů, které se mohou do těla sportovce dostat z prostředí, aniž by o tom daný člověk vůbec věděl.

„Odhaduji, že na dopingu je osmdesát procent zápasníků. Je tady prostředí, kdy si do těla může dát kdokoliv cokoliv a nemusí se bát postihu. Růstový hormon, peptidy, látky pro lepší regeneraci a větší sílu. Diuretika pro snazší dělání váhy. A krevní doping pro větší výdrž. Jako bonus nějaký nakopávák před zápasem. Stačí se podívat, jak vypadá většina zápasníků v UFC a jak vypadá většina zápasníků tady,“ řekl před časem pro deník Sport známý český MMA rozhodčí Jakub Müller, podle něhož se v Česku nedělají ani základní krevní testy.

„Jako rozhodčí nejsem rád, že přicházím do kontaktu s krví zápasníků, kteří nebyli testováni. Když s kluky jezdím do ciziny, tyhle testy po nás požadují naprosto běžně,“ dodal Müller.

S testy se nedávno vytasila mladičká Tereza Bledá

Nedávno se nechala dobrovolně testovat mladičká bojovnice Tereza Bledá, která šokovala české fanoušky bojových sportů, když porazila UFC veteránku Lucii Pudilovou a opanovala celý turnaj Oktagon Underground.

Kvůli její abnormální síle (na bench-press zvedá až 120 kilogramů, pozn. red.) a muskulatuře ji lidé podezírali, že užívá zakázané látky. Ona jim ale zavřela ústa.

Po salvě komentářů a všemožných hejtů o tom, jak jsem nasypaná, jsem se rozhodla podstoupit dobrovolně antidopingové testy. Krev i moč mi brali 24. června a dnes dorazily výsledky,“ napsala Tereza Bledá na svém Instagramu.

„Zcela očividně jsem nic zakázaného nebrala ani neberu. Výsledky mluví za vše. Od dětství tvrdě trénuji a to se na těle prostě projeví. Někdo využívá zkratky, ale já si jdu svou cestou,“ dodala naděje českého MMA.

Po salvě komentářů a všemožných hejtů o tom, jak jsem “nasypaná,” jsem se rozhodla podstoupit dobrovolně antidopingové testy. Krev i moč mi brali ve čtvrtek 24.6. a dnes dorazily výsledky. Zcela očividně jsem nic zakázaného nebrala ani neberu, výsledky mluví za vše. Od dětství tvrdě trénuji a to se na těle prostě projeví. Někdo využívá zkratky, ale já si jdu svou cestou :)
@andre.reinders @reindersmma @oktagonmma @fitproczech @mma_shorties
#oktagon #oktagonundergroung #mma #mmatraining #mmafighter #fight #fights #nosteroids #drugfree #natural #naturaly #tattoo #girl

1. července 2020 v 18:26, příspěvek archivován: 17. července 2020 v 12:15

Co se Vémoly a Mikuláška týče, jedno je jisté. Šestadvacátého září v pražské hale O2 universum nás čeká jeden z nejvyhrocenějších duelů české MMA scény. 

Ostravskému ranaři bude s přípravou na Terminátora pomáhat Slovák Attila Végh, který loni v listopadu Vémolu porazil v „zápase století“ před vyprodanou O2 arénou.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:12 neděle 15. listopadu 2020. Anketa je uzavřena.

  • 117
  • 83
  • 63
  • 60
  • 49
  • 49