Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Ukážu ti, že jsou chlapi lepší! Trenér 3 roky zneužíval lesbickou atletku!

    Jaroslav K. je obžalován, že tři roky zenužíval svoji svěřenkyni. | foto: INT

    Českou atletiku zasáhl skandál, který nemá obdoby. Šedesátiletý trenér Jaroslav K. čelí obvinění, že tři roky zneužíval svoji svěřenkyni, mimořádně talentovanou vícebojařku Terezu. Expres má k dispozici šokující detaily ze soudního spisu.

    Poličská atletka a dvojnásobná juniorská mistryně Tereza V. poznala Jaroslava Kacálka už jako žákyně druhé třídy základní školy. O rok později se stal jejím trenérem. Atletický instruktor viděl v mladém dívce bojovnici s touhou vyhrávat, ona v něm zase učitele a autoritu. Po pár letech se však jejich profesionální vztah vymkl kontrole a nyní má smutnou dohru u soudu, kde trenérovi hrozí až 12 let.

    Podle obžaloby Kacálek dívku opakovaně osahával, líbal se s ní, prováděl ji celkové masáže, včetně masírování intimních partií a prsou, až ji přiváděl k orgasmu. Později měli spolu sex v jejích 16 letech. Obžalovaný kouč částečně vinu přiznává. Prý ho ovládal jeho neukočírovatelný chtíč.

    Během soudního líčení sám popsal některé detaily z jejich intimních setkání. K některým docházelo dokonce v domě, kde dívka bydlela s rodiči. “Je potřeba je uvolnit,” vysvětloval u soudu. A poté se posunul níž, až ke klínu.

    “Myslím, že jsem ji přivedl k orgasmu. Klepala se, ale já z toho nic neměl,” popisoval při výpovědi. “Podle některých dálnovýchodních stylů masáže je dobré dotýkat se na přirození,” poskytl soudu neméně šokující vysvětlení.

    Mladá atletka byla velmi úspěšná, dostala se až do reprezentace.

    Státní zástupkyni pak dokonce nabídl, že jí poskytne odbornou literaturu, kde se všechna tato moudra dočte.

    Jeho dalším tématem byla sexuální orientace zneužívané dívky. Atletka je totiž lesba, má přítelkyni. I proto se jí příčil sexuální vztah s o čtyřicet let starším mužem.

    “Říkal mi: Ukážu ti, že jsou chlapi fajn,” řekla sportovkyně při výslechu na policii. Homofobně se k ní choval často. O její kamarádce, později přítelkyni, se vyjadřoval velmi opovržlivě. Tvrdil, že je sprostá, že se nechová správně.

    Vztah mezi dívkami začal v létě 2013, nejprve byly jen kamarádky. Zneužívaná atletka se přítelkyni přiznala, že spí s trenérem. “Řekla mi, že ji baví atletika, ale nebaví ji trénovat s ním,” prozradila slečna P. při výpovědi.

    Jenže její přítelkyně měla strach, že by bez “osudového” trenéra nebyla tak dobrá, bez něj by se z klubu v malém městě nedostala do juniorské reprezentace. A kouč to věděl, proto kontaktoval přítelkyni své svěřenkyně.

    “Poslal mi dopis a v něm napsal: Aby bylo mezi námi třemi jasno,” naznačila. “Já měla v té době přítele, v atletice nikdo nevěděl o mojí orientaci,” vypověděla do spisu.

    Trenér se před soudem snaží vinu svalit na dívku a tvrdí, že ona byla iniciátorem sexuálních her a on se jako chudák marně bránil. „Na podzim roku 2012 jsme se sblížili více, než bylo zdrávo. Obnášelo to objímání, líbání. Bránil jsem se tomu. Ubezpečovala mě, jak je šťastná. Bylo nám spolu dobře. Poté během vánočních prázdnin jsme se několikrát k sobě intimně přiblížili, došlo k souloži,“ řekl.

    Šedesátiletému Jaroslavu K. hrozí až dvanáctileté vězení. Minimální sazba je pět roků.

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 21:09 úterý 26. července 2016. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      86
    • Trapas
      70
    • Super
      39
    • Sladký
      35
    • Haha
      25
    • Cože
      25
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...