Takhle paří cikánský král! Hromotluk Fury slavil titul do půl těla s lahví vodky za majlant

Mistrem světa těžké váhy v boxu nadále zůstává Brit Tyson Fury, který ve třetím vzájemném zápase porazil Deontaye Wildera a udržel si neporazitelnost. Z MGM Grand Areny, kde zvedl pás pro šampiona nad hlavu, se přesunul rovnou do vedlejšího klubu Hakkasan. A tam ukázal, jak takový „cikánský král“, což je Furyho přezdívka, dokáže zapařit.

Uznávaný boxer nejprve dováděl v obklopení přátel a fanoušků u bazénu. Už v tu chvíli do sebe naklopil hned několik panáků. 

Protože má ale Fury přes dva metry a v den zápasu navážil 125 kilo, jen tak něco ho neskolí. A tak pokračoval až do tří do rána.

Tyson Fury na bazénové párty

Uvnitř klubu britský obr pařil jako smyslů zbavený. Svlékl se do půl těla, zazpíval hit We Are the Champions a popíjel přitom podle serveru Mail Online vodku Grey Goose v hodnotě 800 liber (24 tisíc korun) za lahev.

„O téhle noci se bude mluvit ještě za tisíc let. Jsem největší těžká váha své doby? Bezpochyby. Věřím ale, že bych mohl porazit i kohokoliv v historii,“ křičel Tyson Fury do mikrofonu.

Tyson Fury dokonce i zazpíval.

Co čeká britského bijce dál, je zatím ve hvězdách. Ve svých třiatřiceti letech před sebou nicméně má ještě mnoho let aktivní kariéry.

Kdoví, třeba zkusí přesedlat na čím dál populárnější MMA. Za zápas proti některému z borců organizace UFC by mu nepochybně mohl vydělat pořádný balík.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:36 úterý 8. února 2022. Anketa je uzavřena.

  • 14
  • 12
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2