Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Tomáš Ujfaluši v Expertech: Na dceru v Ulici jsem pyšný, moje nová holka je z lidu. Co ho teď živí?

    Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Ujfaluši (44) přijal pozvání do pořadu Experti, kde prozradil nejen to, jaké vztahy vládnou mezi ním a exmanželkou Kateřinou, jestli s novou partnerkou plánují budoucnost, či z čeho teď vlastně žije. Sympaťák a kovaný Olomoučan neměl s žádnou otázkou problém, a když mluvil o dceři Katce (17), která hraje v seriálu Ulice, dmul se pýchou.

    Bývalý fotbalista Tomáš Ujfaluši bude mít velké výročí. Už to bude deset let, co pověsil kopačky na hřebík a profesionálnímu sportu se nevěnuje. A kupodivu se mu po aktivní kariéře ani trochu nestýská.

    „Nechybí mi to. Skončil jsem kvůli zdravotním důvodům, teď dělám jiné sporty, ve kterých se zlepšuji. Ve fotbale jsem se už jen zhoršoval, což člověka moc nebaví,“ rozpovídal se Tomáš v pořadu Experti.

    Začal ho hodně bavit hokej nebo dochází na soukromé lekce boxu, kde si dává do těla, aby si udržel kondičku. Na chvíli ale u fotbalu přece jen zůstal.

    Vyhledával pro kopanou nové talenty, ale to trvalo jen rok. Pak ho to přestalo bavit a ani trenérskou licenci si udělat nechtěl, protože prý k tomu nemá vlohy a trpělivost. Co ho tedy po aktivní kariéře, kdy si vydělával velké peníze, živí?

    Bývalý fotbalista Tomáš Ujfaluši byl hostem v pořadu Experti.

    „Jsem v podstatě důchodu, dá se říct. Určitým způsobem spolupracuji s O2 TV v rámci Champions League jako expert ohledně fotbalu a také už delší dobu vlastním nemovitost v Itálii, kde je restaurace a tak. Je to něco většího, ale nevěnuji se tomu naplno. Jezdívám tam a nějakým způsobem tohle dělám,“ prozradil Ujfaluši s tím, že je rentiérem a myslel na zadní kolečka, aby se uživil i po aktivní kariéře.

    Z dcery mu roste sexy herečka

    Co mu teď dělá největší radost, je jeho jediné dítě, dcera Kateřina. Ta dříve zpívala v muzikálech a teď se uchytila jako herečka v nekonečném seriálu Ulice.

    Kateřina exceluje v nekonečném seriálu Ulice.

    Herečka má ke slavnému tátovi velmi blízko.

    „Jsem na ni pyšný, vybrala si to, tíhla k tomu už odmalička, zpívala, byla i v několika muzikálech, pak dostala příležitost právě v Ulici, kde se chytla. Člověk se ji snaží podporovat. Myslím, že ji to hodně baví, a to je to nejdůležitější, ale přiznám se, že to až tak nesleduji,“ smál se sportovec tomu, že se z něj asi nestane skalní fanoušek Ulice.

    Z jeho holčičky se pomalu stává mladá slečna, která brzy oslaví plnoletost. Ráda se předvádí na Instagramu, kde se nestydí ukázat ani v sexy pózách. Nevadí mu to jako tátovi?

    Kateřina Ujfaluši je zatraceně sexy.
    Kateřina Ujfaluši je zatraceně sexy.

    „Je to mladá holka, která bude mít osmnáct roků. Teď si ten život bez sociálních sítí asi nejde představit, zvlášť její generace. Myslím si, že ty fotky, co dává na Instagram, hodně konzultuje s mámou, takže ta kontrola tam určitě je,“ dodal pyšný táta.

    S exmanželkou máme kamarádský vztah

    Když bylo jeho dceři pár let, rozvedl s Kateřinou, přitom to vypadalo, že jejich láska je právě ta na celý život. Jak spolu exmanželé vychází? Chtěli střídavou péči?

    Tomáš Ujfaluši s manželkou Kateřinou a dcerou.

    „Nikdy jsme výchovu nestřídali, teď bydlíme kousek od sebe, takže si už sama řekne, jestli chce být chvíli u mě, nebo ne. Nikdy jsme to vlastně neřešili,“ přemýšlel nahlas.

    Tomáš Ujfaluši se svou dcerou Kačenkou a exmanželkou Kateřinou.

    Podle něj je to díky tomu, že se s exmanželkou vždy na všem dohodli a zůstali kamarádi.

    „Vztahy jsme mezi sebou měli vždycky normální, takže tam se mezi námi vlastně moc nezměnilo,“ dodal.

    S novou partnerkou děti nechceme

    Tomáš má po Anetě Vignerové či Michaele Ochotské „holku z lidu“. Není to žádná celebrita ani modelka či miss jako v minulosti, prý to má v hlavě v pořádku a hned na začátku si vyříkali věci ohledně budoucnosti a dětí.

    Bývalý fotbalista Tomáš Ujfaluši byl hostem v pořadu Experti.

    „Jednu věc víme oba na 100 procent, a sice to, že děti nechceme. Je mi skoro 45 let a já spíše čekám, až Kačenka bude mít dítě. Třeba bude mít syna a z něj bude fotbalista, kterému se budu věnovat,“ zasmál se Tomáš s tím, že to ale nemusí být samozřejmě v nejbližší době.

    Chtěl by podruhé do chomoutu? Stýká se s kluky z nároďáku?

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 sobota 10. června 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      82
    • Trapas
      53
    • Sladký
      48
    • Tvl
      40
    • Cože
      39
    • Haha
      32