Hokejista Prokop (†27) vjel pod vlak: Zabil se kvůli rozchodu se svou přítelkyní?

Na fotografiích na sociálních sítích působil jako šťastný chlap, kterému nic nechybí. Ve skutečnosti ale mladý hokejista Tomáš Prokop (†27) zažíval poslední dny svého života těžké chvíle, kterým nebyl schopný čelit. Pár týdnů předtím, než vjel autem pod vlak a ukončil tak své trápení, se měl údajně rozejít s přítelkyní Adélou. S láskou svého života přitom plánoval nejenom zářijovou dovolenou, ale také společnou budoucnost.

Sebevražda mládežnického reprezentanta Tomáše Prokopa otřásla českým hokejovým světem. Jeho kamarádi ho znali jako věčně usměvavého pohodáře a šťastného člověka.

I Tomášův instagramový profil nasvědčuje tomu, že miloval život a hlavně svou partnerku Adélu, kterou nazýval princeznou a často jí veřejně vyjadřoval svou lásku.

„Už aby bylo září a my vypadli někam na dovču společně,“ napsal koncem července Tomáš Prokop a přidal fotografii se svou láskou.

Tomáš Prokop se svou láskou Adélou

Jednalo se o poslední příspěvek mladého hokejisty na sociální síti. V neděli se Tomáš Prokop rozhodl ukončit svůj život a vjel autem pod projíždějící vlak. 

Co Tomáše dohnalo k sebevraždě, není zatím zřejmé. Deník Blesk s odvoláním na zdroje z hokejistova okolí uvádí, že mladý sportovec údajně neunesl rozchod s výše zmíněnou přítelkyní Adélou. Ta na svém profilu nedávno mluvila o „novém začátku“.

„Během tohoto měsíce se stalo více věcí, které mi změnily život, a já se rozhodla podruhé vycestovat za klidem,“ uvedla na sociální síti nedávno pohledná blondýna, která provozuje vlastní salon.

„Člověk, který je sám, si vždy uvědomí hodnoty v životě. Takže na lepší zítřky a přeji všem alespoň trochu odvahy do změn, kterých se všichni bojíme. Všechno jednou začíná, a tak i končí. Je jen na nás, jak dlouho nám to potrvá změnit,“ dodala žena, která se poslední dobou pohybovala po boku hokejisty Tomáše Prokopa.

Hokejový obránce Tomáš Prokop údajně neunesl rozchod s partnerkou, se kterou plánoval společnou budoucnost.

I po údajném rozchodu ale Tomáš na svou životní lásku nezanevřel. „Mé srdce bude vždy patřit Adéle,“ stojí na Instagramu hokejisty, který se rozhodl ukončit svůj život.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:27 čtvrtek 20. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 79
  • 41
  • 19
  • 17
  • 16
  • 14